mynewspapers.net

Enkla aktiviteter för Halloween spindlar

Enkla aktiviteter för Halloween spindlar


Spindlar sätta skräck i hjärtat hos många, särskilt runt Halloween när skrämseln kan vara högsta. Som barn förbereder för en natt av tricks och behandlar, lärare och föräldrar kan hjälpa den lilla ghouls craft läskiga crawly spider pals att dekorera runt huset, eller spook intet ont anande trick or Treat besökare.

Ägget kartong Spider

Med lite svart färg, kartong äggkartonger, piprensare och slingrande ögon, kan barn skapa några åtta ben spindlar för att spook vänner med. Börja genom att skära äggkoppar kartong ägg ut, sedan peta ett hål på två av cup sidorna för den spindelns ben. Måla koppen med svart färg och låt torka. När färgen har torkat, ta fyra svarta piprensare och tråd piprensare genom båda hålen. Böj benen i form som liknar en verklig spindel ben. Slutligen, limma på två eller fyra av slingrande ögonen på framsidan av ägg-kopp.

Spider hatt

Om din klass kommer att kasta en Halloween-fest, kan spider hattar göra en SPINDELLIKNANDE aktivitet för part gäster att hantverk sedan ta hem. Starta genom att klippa en remsa 2-av-22-tums svart konstruktion papper, samt åtta 1 1/2-av-9-tums band svart papper för benen. Nästa, klipp ut två stora svarta ringar, två medium orange cirklar och två små svarta cirklar för den spindelns ögon. Mäta den 2-av-22-tums remsan av svart papper runt varje barns huvud och limma de överlappande ändarna. Sedan har varje barn montera cirklar av den spindelns ögon på varandra, från största cirkeln till minsta. Slutligen har barnen limma alla åtta ben på huvudet bandet och vika in benet former, att placera fyra ben på varje sida. Låt alla limmet torka innan bär de kusliga hattarna.

Dinglande Spider

Mest mindre spindel arter kan dingla från strängarna på webben, som kan ge inspiration till en hängande spindel verksamhet barn kommer att uppskatta att göra. Först, ta ett ark svart konstruktion papper och skär åtta långa remsor för benen, ungefär 1 tum breda av 9 inches lång. Skär en cirkel med en 1/2-tums-av-1-tums stam på baksidan av cirkla i svart konstruktion papper för spider's huvud. Nästa, limma fyra ben på varje sida av en liten papperstallriken som stammen av spider's huvud på plattan, och böj cirkla ner. Limma två slingrande ögon på spider's huvud och sedan limma en andra platta ovanpå först så bildar en ficka inuti plattorna. Måla plåtarna svart och sedan limma fast en bit vitt garn på baksidan av spindeln att hänga runt i klassrummet eller hus.

Spider prydnad

Ornament är inte bara till jul längre, och barn kan göra några läskiga crawly spider prydnader för en enkel och underhållande Halloween verksamhet. Först måla medelstora styrofoam bollar svart och låt torka. När torkat, gör en "U" form av 2 inches av svart tråd och sticka 3/4 inches ner till toppen av styrofoam bollen. Nästa, vik fyra svarta piprensare på mitten och skär för spider's ben. Hålla mig dessa piprensare i frigolit bollen, fyra på varje sida, och forma till benen. Limma två svart craft pom-poms där spider's ansikte kommer att vara, och sedan limma två slingrande ögon på pom-poms och låta limmet torka. Slutligen, klipp en remsa av band 7 inches lång och glida den genom tråd ringen, knyta ändarna för att bilda en ögla. Häng de nya spider ornament runt i klassrummet eller i windows för en läskig effekt.