mynewspapers.net

Enkelt täcker tårtan idéer för en 5-årig pojke

Enkelt täcker tårtan idéer för en 5-årig pojke


Enkel form av en ark tårta gör den perfekt för att dekorera eftersom det fungerar som en tom duk. För en 5-årig pojke, plocka hans favorit hobby eller intresse och göra som grunden för din tårta. När tårtan är bakad och kyler till rumstemperatur, dekorera toppen med glasyr och leksaker med enkel utsmyckning idéer.

Racerbana bil

Förvandla en enkel ark tårta till en racerbana bil för en liten pojke som älskar racing. Täck kakan med glasyr färgat grönt i ett jämnt lager. Använda en kombination av grå och vit glasyr för att göra en cirkulär travet form på toppen av kakan. Lämna ett utrymme tomt mitt i spåret att efterlikna utseendet på en infield. Pipe vit glasyr genom centrum av grå, skapa banorna på banan. Visa några av födelsedagsbarnets favorit leksaksbilar på toppen, arrangera bilarna runt banan som om racing.

Sumpiga Wonderland

För en 5-årig pojke som älskar naturen och creepy crawlies, dekorera täcker tårtan att se ut som ett stort träsk. Blanda vit glasyr med grön karamellfärg och några droppar röd karamellfärg att göra en mörkt brun nyans. Täcka täcker tårtan med denna brun glasyr för din bas. Skapa en ljust grön glasyr från grön karamellfärg och vit grädde och rör som runt kakan att vinstockar och växter i träsket. Använd blå glasyr att göra vattenpölar eller vatten på tårtan. Dekorera toppen med leksak alligatorer och gummy maskar.

LEGO tårta

Använda cupcakes för att förbättra utformningen av denna enkla blad kaka. Skär sex inches av kortsidan av kakan och ställ åt sidan. Skär den resterande bit av kakan i hälften längs långsidan. Päls varje kaka i en annan färg för glasyr i en färg som förknippas med Lego leksaker, som röd, gul, blå eller grön. De två längre kakor sida-vid-sidan och placera kortare tårtan direkt på topp. Trimma av toppen fyra muffins och placera dem upp och ner på bas kakor--en på varje botten kakor och två på den översta tårtan. Täcka cupcakes med mer glasyr i motsvarande färger.

Idrottsplats

Dekorera tårtan ark i olika färger av glasyr för att göra en idrottsplats. Applicera ett lager grön glasyr för att göra basen av fältet. Använd vit glasyr för att dekorera några markeringar på fältet. För en fotboll kaka, använda kringla pinnar för att göra målstolparna i slutet av kakan. Om du gör en baseball tårta, använda marshmallows halveras för varje bas.