mynewspapers.net

Enkelt sätt att Tie-DyeEn aktivitet vanligt med sommarläger och ungdom skola och kyrkliga evenemang, tie-dying är en process som involverar knyta en artikel av kläder på ett sådant sätt att endast vissa delar av kläder utsätts för olika färger av färgämne, producerar en skjorta med olika färgade mönster. De vanligaste är tie-färgade kläder en T-shirt; vit används oftast, men någon ljus färg kan användas.

Instruktioner

• Blöt T-shirt grundligt i hink med vatten. både på insidan och utanför tröjan ska vara våt.

• Ringer ut skjortan så gott du kan, lämnar en fuktig, men inte droppar, skjorta.

• Vik skjortan i din önskat mönster, säkra veck med gummiband. För ett randigt mönster, rulla skjortan från botten upp till halsen, bildar en lång slang. Lägg till gummiband med ditt val, inslagning varje band runt skjortan tills det är tätt mellanrum.

• Sätta på handskar och damm mask och blanda 227gr. med kalcium per 1 gallon varmt vatten. Denna blandning kommer att suga mellan 10 och 12 vuxna T-shirts, enligt webbplatsen Dharma Trading. Soda ash hjälper genom innehav i färgen. Njut av varje T-shirt för mellan fem och 15 minuter. pressa sedan ut skjortan tills den är våt men inte droppar.

• Lägga till urea i en tillbringare med varmt vatten i förhållandet 1 msk till 1 kopp. För ett fullständigt diagram av mätning belopp, konsultera avsnittet resurs i denna artikel. Lägg till färgämnen att krama flaskor för varje respektive färg.

• Tillämpa de färgade färgämnen på skjortan i önskad mängd. I allmänhet mer färga du lägga till, ju mörkare resultatet. Gnugga färgen in i tyget med händerna.

• Sätta T-shirt i en plast säck att hålla det torrt och låt det sitta i 24 timmar. Sedan hämta tröjan och umgås tills tröjan är torr vid beröring.