mynewspapers.net

Enkelt och elegant gymnasiet gradering part idéer

Enkelt och elegant gymnasiet gradering part idéer


Om du eller din examen föredrar att hoppa över den mycket färgstark, konfetti-ridit hoopla av en traditionell examensfest, överväga att ge ert parti ett tema eller använda andra tekniker för att förenkla och tona ner händelsen. Brainstorma med din grad och besluta vad du gör och inte vill ingå i din examen fest.

Hoppa över skräpmat

Istället för de vanliga parti livsmedel, som potatis sallader och snack blandar, överväga att ge din utexaminering spred sig en mer gourmet strategi. Du kan hålla fast vid idén om bärbara plockmat, men att laga några gourmet eller ställa in en buffé med franskt bröd och ostar. Istället för en enorm buttercream kaka, har en mängd olika desserter, som choklad gateaus, tiramisu, frukt fondue och olika bakverk.

Har Brunch

Överväga att ha din fest midmorning i stället för i eftermiddag eller kväll, och serverar en lättare brunch. Ställ in en kaffebar med olika smaker av kaffe och te, och anges korgar av croissanter och muffins. Du kan också ha en PANNKAKSLAGG kommer, förbereda färska, gourmet omeletter, och hålla den våffeljärnet varm, producera läckra, frukt-topped våfflor. Om du vill hålla saker lagom stora, tycker om servering mini pajer. Glöm inte att ha gott om juice och mjölk till hands.

Få tematiska

Om du vill hålla dekorationer och aktiviteter dämpad och smakfulla, tycker om att ge din grad part ett tema. En japansk tema kan vara en mer avspänd, fredliga alternativ till en renodlad, konfetti-drivna bash, med dekorationer i lugnande aquas och mörk brunt. Du kan tjäna olika sorters sushi med grönt te, och flyta blomma blommor och ljus i din pool eller i strategiskt placerade baljor av vatten. En trädgård tema kan uppnås genom att kasta din fest utomhus, dekorera med klasar av blommor och färska, moderna, citron och lime hörnstenarna.