mynewspapers.net

Enkelt göra det själv bröllopstårta design

Enkelt göra det själv bröllopstårta design


Gifta kan vara dyra. För att ha en vacker ceremoni utan att kostnaden för ett stort bröllop, överväger många brudar alternativ för gör det själv. Ett lätt område för gör-det själv brud är bröllopstårta design. Om du är en av de brudar som vill skapa din egen bröllopstårta, kommer att dessa lätt alternativ komma igång.

Satellit kakor

I stället för skiktning överväga din bröllopstårta nivåer på sig själva, att placera varje nivå på ett separat tårta stativ. Dessa kakor, känd som satellit kakor, kan placeras runt buffébordet eller utspridda över sin egen tårta tabell runt en fontän eller dekorativa blommor för en intressant effekt. Den minsta nivån kan avsättas för din ettåriga bröllopstårta, medan de större nivåerna kan skäras i för gästerna att njuta av. Om du har ett litet bröllop, kan tårtan ta på uppkomsten av en större kaka av utsmyckning lager av frigolit med florsocker till ta på utseendet på stor kaka bitar. Dessa stora styrofoam tårta lager kan kasseras när bröllopet är över, med ingen mat kommer för att slösa.

Cupcakes

För ett unikt utseende i små bröllopstårtor, överväga en brud cupcake står snarare än en stor bröllopstårta. Dessa stativ kan göras genom att skära ut styrofoam rundor, täcka dem i folie eller brud omslagspapper och kantning dem i menyfliksområdet. Varje runda kan staplas ovanpå varandra, använda bröllop kaka utsmyckning pelare. De på varandra följande rundorna kan sedan fyllas med brud cupcakes eller petit fours. För en dekorativ effekt släppas en ettårig brud kaka på den översta nivån. Denna mini tårta kan vara dekorerad med blommor, eller traditionell bruden och brudgummen bröllopstårta topper. För en annan variant på cupcake stå, använda lådor av olika storlekar i folie eller papper. Stacken varje ruta för att bilda en grupp av stativet. Din färdiga monter kommer att se ut som en tårta själv. Kaka effekten förstärks när varje nivå är täckt av muffins.

"Dolda" tårta

Ett annat alternativ för bröllopstårta är att skapa din egen, eller hyra en "falska kaka." Dessa kakor är ofta gjorda av frigolit eller trä och täckt med varmvalsade fondant glasyr, som kan köpas före rullade och färdigskurna från en hobby eller hantverk butik. För en faktisk ätbara bröllopstårta, de flesta brudar och brudgummar har en ark tårta gömmas undan som de har skär och delas ut till gästerna.