mynewspapers.net

Enkel hemmagjord superhjälte dräkter

Enkel hemmagjord superhjälte dräkter


En superhjälte är inte alltid en karaktär från sidorna i en serietidning med superkrafter. Det är fortfarande den vanligaste bilden av en superhjälte i allmänhetens sinne, men i dagens, superhjältar också kommit från filmer och TV-spel. Inte alla superhjältar bära ens kostymer. Du har en massa kreativa alternativ om du vill göra en lätt superhjälte kostym hemma.

Håll det enkelt

Flera färger och andra krusiduller kan komplicera en kostym. Superhjältar med en hel del verktyg, leksaker eller tillbehör är inte bra val för enkel hemmagjord kostymer. Du inte kommer att förmodligen kunna dubbla Wolverine klor eller Spiderman webslinger. Superhjältar med enklare kostymer, vanligtvis i en enda färg, tenderar att vara lättare att återskapa. Vissa klassiska färgkombinationer och tillbehör är vanligen förknippas med vissa superhjältar, så även om din kostym är uppenbarligen hemlagad, kan det fortfarande vara igenkännlig.

Supermakter

Serietidning hjältar är en typ av superhjälte, men superhjältar från de senaste filmerna visar några imponerande förmågor. Naturligtvis vissa supermakter är omöjliga att återskapa utan en stuntman eller datorgenererad grafik, men det betyder inte att du inte kan göra dem en del av din enkel hemmagjord kostym genom att utnyttja vissa tillbehör. Ett par mörka solglasögon hjälper din Cyclops kostym. En gul sträng kan vara Wonder Woman's golden lariat.

Hemgjord superhjältar

Enkel hemmagjord superhjälte dräkter


Om du kommer att göra en kostym hemma, behöver du inte att modellera det efter en befintlig superhjälte. Det är lika lätt att vara kreativ och börja med en kostym och sedan göra upp en superhjälte för matchning. Ett par latexhandskar och stora glasögon kan förvandla en vanlig person till diskmaskin Man. sätta på en flanell ark som en cape och bära en nallebjörn som din partner att bli heroiska läggdags damen.

Superhjälte rollspel

Tänk på att superhjältar är mer än bara färgglada strumpbyxor och uddar. De är berömda enskilda tecken i sin egen rätt. Det är inte bara deras befogenheter och leksaker, men deras berömmelse kommer också från att ha en viss attityd. Tänk på denna inställning som en del av din kostym. Superman är lite av en boy scout. Wonder Woman är en frispråkig amazon. Rogue av X-Men har en kvav accent. Om du vill vara Batman, grubbla.