mynewspapers.net

Enkel hemmagjord småbarn gåvor

Enkel hemmagjord småbarn gåvor


Att göra hemlagad gåvor för vuxna är ganska lätt, som vuxna har utvecklat intressen och hobbies under deras livstid. Småbarn, å andra sidan, har inte haft mycket tid att utveckla intressen finjusteras tillräckligt för att hjälpa dig att bestämma vad presenter för att göra för dem.. Fokusera i stället på de färdigheter som ett litet barn kan arbeta på, som att använda sin fantasi, att utforska olika roller i hans värld eller lära sig grunderna till exempel bokstäver och siffror när gåvor.

Filt eller Magnet styrelse

Skapa en rolig, pedagogiska present till toddler i ditt liv genom att skapa en hemmagjord filt eller magnet styrelse. Använd en torr styrelse som den viktigaste komponenten i en magnet styrelse eller täcka en kork styrelse med filt att skapa en filt styrelse. Klippa ut bokstäver, siffror och former från filt eller magnetiska ark att ge med styrelsen. Du kan också skapa filt eller magnetiska "papper" dockor med kläder och accessoarer. Klipp ut natur landskap, byggnader och bilar för ett barn som tycker om att skapa sin egen scener. Styrelsen klar styrelsen kan främja fantasi och utbildning för barnet.

Klä upp Bin

Skapa en klä upp bin för ditt barn som kommer att uppmuntra henne att använda sin fantasi och utforska vad hon vill bli när hon växer upp. Skura secondhandbutiker, varuhuset clearance rack, dollar butiker och efter semester försäljning på Halloween eller part butiker för objekt i papperskorgen. Inkludera vardagliga kläder som jackor, klänningar, byxor och tröjor, skor och accessoarer som väskor, portföljer och smycken. Lägga till vissa objekt som ligger utanför den vardagliga sfären, inklusive kostym objekt som peruker, face paint och spela make-up.

Återvunnet kritor och hemgjord målarbok

Använda bruten kritor och din ritning färdigheter för att skapa en passande hemgjord present till ett barn som älskar att färglägga. Smält alla crayon bitar tillsammans i ugnen och häll smält blandningen i gummi ice cube fack att funktionen kul former som stjärnor eller hjärtan. Placera dem i frysen för att stelna och du sluta med lätt-till-grepp flerfärgad kritor. Använda en markör för att rita tjocka bild konturerna som gör det lättare för småbarn färgen innanför linjerna. Göra kopior av bilderna för att göra flera målarböcker med samma bilder. Häfta av målarböcker tillsammans och ge kritor och böcker tillsammans.

Spela deg

Uppmuntra barnet att använda sin fantasi genom att ge honom spela degen. Blanda vatten, mjöl, grädde av vinsten, salt och vegetabilisk olja i en kastrull på låg värme. Tillsätt några droppar färgämne i hemgjord degen att göra det i olika färger för roligare. Förvara degen i lufttäta behållare i kylskåpet för att göra det längre.