mynewspapers.net

Enkel hemmagjord Halloween barnens dräkter



Att skapa ditt barns Halloween dräkt har inte kräver timmar av sömnad eller avancerade konstruktion. I själva verket, finns det många kostymer som kan göras med lite kreativitet och några enkla leveranser. Prata med ditt barn om hennes idéer och Använd dessa kostym förslag för att komma med en hemmagjord kostym som alla kommer att njuta.

Djur

Enkla djur kostymer är lätta att göra med ditt barns sweatpants, tröja och strumpor. Skapa en spooky katt kostym genom att klä ditt barn i en svart tröja och sweatpants. Använda hennes svarta strumpor över hennes händer för tassar och en strumpa säkerhet fästs på baksidan av hennes sweatpants för en svans. Måla svarta ränder på vita svettningar att göra en zebra kostym eller använda grå svettningar för att göra en liten mus. Dekorera ditt barns ansikte med ansiktsmålning och om ditt barns sweatshirt har en huva, fäst konstruktion papper öron på utsidan med hjälp av en limpistol.

Konstruktion arbetaren

Skapa en konstruktion arbetaren kostym genom att klä ditt barn i hans jeans, stövlar och en vit T-shirt. Använd en gammal flanell eller randig skjorta med ärmarna avskurna gå över hans tröja. Ta en gammal verktyget bälte och fyll den full av enkla verktyg som skruvmejslar, hammare, ett band och silvertejp måttband för att slutföra utseende. Om du har en hjälm, handskar eller walkie talkies, lägga till dem till din kostym för en mer autentisk look.

Bonde

En enkel bonde kostym kan anpassas för små barn och äldre barn. Klä ditt barn i en rutig skjorta och overaller, med en stråhatt och snusnäsduk, om tillgängligt. Låt ditt äldre barn att välja en uppstoppad gård djur att bära med henne eller låta henne bära en pinne häst som hon går knep eller behandla. För ett litet barn, placera henne i en vagn med flera uppstoppade djur och ett lager av hö för en enkel och tema sättet att transportera henne genom grannskapet. Sticka med temat genom att ge henne en gård hink att samla henne trakteringen.

Trollkarl

Klä ditt barn i sin kostym och lägga till en cape för att skapa en hemmagjord trollkarl kostym. Låt ditt barn bära en svart kostym eller andra dressat outfit och skapa en enkel cape för honom att bära genom att knyta en lång bit tyg runt halsen. För extra komfort, sy remsor av menyfliksområdet i övre ändarna av Kap att knyta det säkrare. Måla ett trä pluggen staven eller papper handduk rör svart med vita spetsar för honom att använda som sitt trollspö.