mynewspapers.net

Enkel hemmagjord gratulationskort

Enkel hemmagjord gratulationskort


Att göra gratulationskort är ett bra sätt för barnen att visa sin egen kreativitet. Det är ett billigt sätt att återvinna material som du förmodligen ha runt huset. Gratulationskort är extremt lätt att anpassa för alla typer av semester eller beröm, såsom jul, påsk, Hanukkah eller födelsedagar. De kan också göras som ett sympati, ett tack-kort eller en årsdag kort. Hemmagjorda kort är ett mycket enkelt projekt som barn och föräldrar kan göra tillsammans.

Instruktioner

• Börja med en plan, ren yta. Rada upp alla dina material. Eftersom projektet kan varieras så, är det klokt att skissa på vad du vill sätta på kortet.

• Vik papperet vertikalt en kort form.

• Veckla upp kortet så att du kan dekorera insidan.

• Dekorera utsidan av kortet med mottagarens namn och tillfälle. Om arbetar med ett litet barn, kan du behöva hjälpa henne med markörer så att de inte blöder igenom papperet. Du kan också hjälpa till med de potentiellt stökigt material, såsom lim eller glitter.

• Rita eller skriva ett meddelande på insidan av kortet som förklarar varför du ger kortet. Det kan vara ett enkelt budskap som "Happy Birthday" eller ett meddelande som använder en dikt, text från en låt eller någon annan sorts meddelande att uttrycka varför ger du kortet.

• Dekorera det tomma utrymmet på insidan av kortet med hjälp av band, markörer, glitter eller någon annan kombination av material. Låt kortet torka helt innan du fortsätter.