mynewspapers.net

Enkel hemmagjord Födelsedagspresenter för barn

Enkel hemmagjord Födelsedagspresenter för barn


Hemgjord Födelsedagspresenter har fallit ur modet, har ersatts av de digitaliserade, datoriserade leksakerna för 2000-talet. Emellertid, vad liten flicka skulle inte älskar en handgjord docka hus eller vilken liten pojke skulle inte skrika av glädje över en modell yta? Det finns ju en gräns för antalet timmar som de kan tillbringa böjd över en datorskärm.

Leksaker

Om du vill göra en handgjord present för ett barn men saknar toymaking kompetens, överväga att köpa ett kit till en hobby butik. De flesta av dem kommer att omfatta alla de varor som behövs för att slutföra projektet och kräver endast enkla montering, utan behov av naglar eller verktyg. Möjliga kit leksaker kan innehålla en enkel docka hus eller ett balsaträ glider flygplan. Om du har konstnärliga, träbearbetning, stickning och sömnad kunskaper, men du kan göra en klippdocka och matchande garderob på tung art papper; en enkel trä tåg eller yoyo; en stickad leksak som en strumpa apa; en anpassad, handgjorda drake; eller en liten trasdocka och några klänningar.

Ätbart

Godis är alltid välkomna av barn, och om du har en specialitet som din berömda mynta brownies eller din läckra karameller, varför inte baka upp ett parti till ett barns födelsedag? Dessa gåvor kan vara vacker när förpackningen är också handgjorda--insvept i smörpapper, bundna med en bit bast eller menyfliksområdet och stoppade i en bjärt färgade korg, t.ex. Du kan också skapa en Pepparkaka eller bubblegum hus.

Böcker/serier

Om du vill skriva eller rita eller om du är händig med en kamera, är det nu möjligt att specialanpassade för singel-edition kopior av din egen ursprungliga böcker eller även serier. Om barnet i fråga älskar dem, varför inte skapa en enkel berättelse eller konst bok som har barnet i sin egen personliga äventyr? Du kan också ta föräldrarnas hjälp att göra en sagobok som dokumenterar en semester eller studieresa som barnet tog nyligen och roligast.

Smycken/accessoarer

Om du är en crafter, eller även om du inte, är det ganska enkelt att komma med några attraktiva hemlagad barn smycken eller tillbehör till kläder. Pärlor, pärlor, berlocker och andra smycken-making element finns på de flesta konst eller hantverk butiker och endast behöver monteras. Om inte du är bekväm att göra din egen, dock finns enkel instruktion broschyrer tillgängliga. Flickornas ribboned barrettes, halsband och örhängen är enkla att göra. Armband med leather strimlor, skal eller metall brads är populära bland pojkar. Baskrar, handskar eller halsdukar kan sys eller stickad.