mynewspapers.net

Enkel hemmagjord barn kostymer

Enkel hemmagjord barn kostymer


Hemgjord barn kostymer kan du spara pengar på Halloween. Skapa unika kostymer för semester eller bara för att spela klä. Ge ditt barn ett utseende som skiljer sig från affären kostymer--han kan även vinna en bästa kostym tävling!

Dräkter från husgeråd

Använda vardagsföremål för att skapa en dräkt i sista minuten. Dessa dräkter kan vara nyckfull eller humoristisk. Klä ditt barn som deras favorit lägereld fester, s'mores. Skapa en smörgås ombord från craft skum och Korrugerad plast som graham kracker. Limma kuddar på insidan av sandwich styrelsen att representera sin marshmallow. Enligt Martha Stewart, kan du göra barnens dräkter från objekt som vanligtvis hittas i mataffären. Förvandla dina barn till hula girls. Gör en kjol ur moppen huvuden och koppla ihop den med ett vanligt linne. Användning tropisk-färgad gåva bågar i orange, rosa och gult för att skapa huvudbonader, leis och dekorera flip-flops. Förvandla en flingpaket, papper handduk tub och gummiband till en faux ukulele. Gör en traditionell kostym på icke traditionella sätt. Använd papper matkassar för att göra en väst, cowboyhatt och käkar. Dekorera med papper fästanordningar och koppla ihop utseende med jeans och en Western skjorta.

Kostymer från kläder

Gör en kostym genom att dekorera befintliga kläder att garanterar att den färdig pjäsen passar ditt barn. Dessutom sparar du från tråkiga sömnadsprojekt. Nyckeln till detta utseende är att lägga till små detaljer att skilja outfit från vardagsbruk. Använda en grön sweatsuit för en drake kostym. Craft skum kan bilda skalor, öron och ögon. Tillämpa utsmyckningar med varmt lim. Tänderna kan bilda en frans runt öppningen av motorhuven. Gör vågen från olika färger av gröna cirklar. Limma olika storlekar av cirklar ovanpå varandra och tillämpas på bröstet av kläder, skor och en matchande treat väska. Förvandla en trikåer till en trädgård fairy kostym. Skapa en kjol av limning flödande band till ett band band. Klä upp bodyen med faux blommor runt hals och ärmar. En kabel hängare och strumpbyxor kombinera att bilda vingar som du kan använda för en älva eller ett bi. Kläder kan vara basen för en mer kreativ kostym. Använd gula byxor och en vit tröja till skapa en hemmagjord banana split kostym. Sy en triangel på vardera sidan av toppen av byxorna så det ser ut som en öppen banana. Linda täcke vadd runt sweatshirt som glass. Dekorera kostym med strössel gjorda av piprensare eller knappar. Toppa med en cherry hatt tillverkad i en skum boll och en chenille stam.