mynewspapers.net

Enkel frukost plockmat

Enkel frukost plockmat


Frukost är kallad den viktigaste måltiden på dagen. Du kan äta det som en sit-down måltid med en kniv och en gaffel eller konsumera det på gå, stå upp, eller plopped framför TV: n med bekväm plockmat. Plockmat är också praktiskt för frukost och brunch partier, eftersom de tillåter för casual bete och umgänge utan att behöva sitta ner eller har plats inställningar.

Rostat bröd och Bagels

De artiklar som vanligtvis kommer att tänka på till frukost, om plockmat eller inte, är den ökända skiva toast eller bagel. Förutom de verktyg som används för att sprida oavsett toppning du föredrar--smör, honung, sylt, grädde, ost eller jordnötssmör--de är 100 procent plockmat och finns i en mängd olika smaker och brödtyper.

Mini Quiche

Mini pajer är ett lämpligt brunch objekt eftersom de ger protein genom ägget och andra fyllningar och ge en air av elegans och omsorg i förberedelse, men de är fortfarande lika enkla att göra i större version. Förbereda mini pajer med nästan samma recept som någon stor quiche, dela upp bara dem i små bakverk koppar bildades antingen cupcake burkar eller andra små tårta formar så uppgår de till enskilda två - till tre-bite portioner. Storlek och full yttre skorpa tillåta människor att konsumera quiche utan redskap.

Muffins, Scones och snabb bröd

Klassisk buffé artiklar vara som alla frukost muffins, scones och snabb bröd kan plockmat så länge de är hanterbara storlekar. Skär pumpan, apple, zucchini, banan eller tranbär bröd i tjocka skivor redo att plocka upp. Scones, antingen cirkulär eller triangulär, bör vara något mindre än den traditionella sconen. Storleken bör vara i linje med en cookie. Du kan presentera muffins som-är, i eller utanför wrapper.

Salta och söta paj fickor

Pie fickor är välkomsfrukost plockmat, som de kan vända någon av dina favorit salta eller söta gaffel och sked rätter i miniatyr handhållna versioner. Liknar en Hot Pocket, Pop Tart eller paj pocket, kan du göra dem av nästan vad som helst. Saker vikta paj konditorivaror med frukt, krämer, bacon och ägg, Rösti, grönsaker, köttfärs eller vaniljsås och tätning tätt. Grädda tills degen är skarp och gyllene. Bakverken bör inte större än en Pop Tart och inte mindre än en dumpling. De kan vara runda, rektangulära, kvadratiska eller ens trekantiga.

Wraps

Wraps, som smörgåsar, är i och för sig plockmat. Frukost wraps kan bestå av antingen ett ägg rusning med kött, ost och grönsaker eller en kallskuret stil wrap med kallskuret kött, ost och grönsaker. Du kan skära deli-stil wraps i enskilda bitar som "vindsnurror", eller du bara stänga dem med en tandpetare och erbjuda dem hela.

Kex och skorpor

Som klassisk part hors d'oeuvres, kex och skorpor med uppslag kan vara beredda och konsumeras som plockmat och är lämpliga som frukostmat. Servera kex med ost smörfettsprodukter, gelé, honung och en mängd skivat kött och ostar.