mynewspapers.net

Enkel barn mjukpapper collage konst idéer

Enkel barn mjukpapper collage konst idéer


Mjukpapper collage kan vara klibbig, rörigt kul--snällt barn kärlek bästa. De är bra för föräldrar, också - leveranser är minimala och övervakning, samtidigt som nödvändiga för yngre barn, är också minimal. Du behöver färgglada papper, vanligt eller mönstrade, slits i stycken; découpage lim eller vit hantverk lim förtunnas med vatten. penslar eller bomullspinnar att sprida limmet; och något att dekorera. Nu är du redo att skapa mjukpapper collage konst med dina barn-- och några glada minnen medan du ändå håller på.

Shape collage

Skär stora former av robust vit eller gräddvit papper--till exempel hjärtan för alla hjärtans dag, pumpor till Halloween, blommor till våren eller en fisk att göra en regnbåge fisk. Pensla lim på papper, tryck ner vävnad pappersrevor och borsta mer lim över mjukpapper. Använda olika nyanser av rött eller rosa mjukpapper för hjärtan och färgerna i regnbågen för en regnbåge fisk. Oroa dig inte om mjukpapper går över kanten på formen eftersom det lätt kan trimmas.

"Målat glas"

För ett målat glas utseende, användning tjocka konturer svart konstruktion papper. Svarten ger en bra kontrast till färgglada mjukpapper collage. Skär former från robust svart papper, klippa ut mitten och lämnar en disposition. Med en bomullstuss, gnugga babyolja över baksidan av vitt papper att göra det "clear" och sedan göra mjukpapper collage, precis som du gjorde för shape collage ovan. Innan limmet torkar, tryck på den svart konturen på collage. Sprid en annan lager lim över disposition och mjukpapper att täta dem tillsammans. När det är torrt, skär runt om skissera och hänga i ett fönster för "målat glas" dekoration.

Prydnadssak Box

Spånskiva lådor, tillgängliga i hobbybutiker, kan göra en rolig mjukpapper collage projekt. Måla lådan och lock vit eller gulvit. Efter det torkar, täcka låda och lock med lim och mjukpapper, skiktning och överlappande, blanda färger. Ditt barn kommer att hamna med en färgglad låda att förvara små skatter eller en fin present att ge för mors dag och fars dag.

Skolan Picture CD

Förvandla en gammal CD till en collage suvenir. Från en tom pappersnäsdukar i låda, skär en cirkel för att täcka baksidan av CD-skivan och limma den ner så den mönstrade sidan visar. På framsidan, limma en plånbok-storlek skola bild över centrum hålet. Alla runt bilden börjar limma trasiga bitar av silkespapper, skiktning och överlappande, tills CD är helt täckt. Låt mjukpapper överlappar bild kanterna. Pensla ett lager lim över hela ytan, inklusive bilden, och låt det torka.

Påskägg eller Christmas Ornament

Har barn dekorera frigolit ägg eller bollar med sönderrivet papper och limma. Stick en tandpetare i styrofoam att hålla formerna från rullande runt och ge barnen ett enkelt sätt att hantera det som de lager på papper och lim. Visa eller dölja äggen för en Easter egg hunt mode en hängare för att placera ornament på din julgran.