mynewspapers.net

Engelska talar & lyssnar ämnen

Engelska talar & lyssnar ämnen


Över en miljard människor i världen talar engelska och flesta dem vet engelska som andraspråk. Du kan vara en del av denna grupp av väl talat medborgare genom att lära och förbättra dina kunskaper i engelska. Men det betyder inte att öva din engelska lyssna och förmåga att tala, bör vara tråkigt. Välj rätt ämne att arbeta med, lägga en bit av kreativitet i mixen och du kommer väl på väg att få nya Engelsk konversation färdigheter.

Nybörjare

Grunderna i engelska kan läras genom olika praktiska lyssnar och talar aktiviteter som rollspel, presentationer, små diskussioner, och paret fungerar. I de första månaderna av lärande engelska, studenter bör öva med ämnen relaterade till grundläggande varje dag interaktioner som presentera sig för någon ny, hälsningsfraser, talar om datum och tid, ger och följande riktningen, beställa mat och köpa varor. Låtsas vara i en butik, en restaurang, eller träffa någon ny är bra sammanhang att använda som en grund för att öva nybörjare lyssnar och talar ämnen.

Låga mellanliggande

Studenter med grundläggande kunskaper i svenska kan börja med låg-intermediate svenska tala och lyssna färdigheter. I detta skede behöver eleverna fokusera på att öka sitt ordförråd och lära sig att diskutera ämnen som deras nationalitet, karriärer, hobbies, resor, vänner och familj. Fråga nya studenter att ge korta presentationer om sin favoritsport, en minnesvärd resa, ovanliga hobbies eller deras drömmar och ambitioner för framtiden. I detta skede kan du också låtsas vara i telefon så att eleverna kan vänja sig vid att inte se den person de talar med.

Medelsvår

På mellanliggande nivå, samtalsämnen liknar låg mellanliggande ämnen, men eleverna bör kunna förhandla, erbjuda ett yttrande, kommer ett samförstånd och ge längre presentationer. Istället för att be dem att prata om sin favorithobby, kan du be dem att göra en presentation till klassen på varför deras hobby är den bästa och sedan lära sig att besvara klasskamrater frågor eller föra en diskussion om hobby. Du kan också vara värd för en debatt där två studenter vid ett tillfälle skulle behöva diskutera för- och nackdelar för ett visst ämne.

Hög intermediär

När en elev når den mellanliggande höga, bör han kunna samtala om aktuella världshändelser och ämnen av kulturell och personlig relevans. Använda ämnen från nyheterna röra på händelser, är politik, affärer och populärkultur bra idéer för konversation förrätter. Leta upp nyheter webbplatser för de mest aktuella frågorna. För att göra övningen interaktiva, använda mer komplexa verkliga situationer som låtsas situationer som en anställningsintervju.

Avancerad

Avancerade studenter bör utmärka sig i lyssnar och talar övningar om ett visst ämne. Vid denna punkt, bör studenter att kunna uttrycka sina åsikter lätt, förstå olika lyssningsövningar och kunna göra slutledningar under ett samtal. Ämnen som föreslås för denna nivå inkluderar diskussioner om kulturella värderingar, relationer och politik. För en rolig motion, du kan låtsas att göra en dating show och be deltagarna att invända närhelst de känner för det. Improvisation övningar kommer till stor nytta de mest avancerade studenterna.