mynewspapers.net

En viktigaste principen om snabb muskel vinst

En viktigaste principen om snabb muskel vinst


En viktigaste principen om snabb muskelmassa är näring. Muskler är tunga, och de kan inte byggas utan rätt bränsle, oavsett hur mycket vikt utbildning du gör. Ett krävande träningsprogram i kombination med dålig kost kommer att få dig att tappa muskel massa eller vinst fett snarare än muskel.

Hur styrketräning fungerar

Styrketräning fungerar genom att bryta ner muskelmassa. Din kropp, avkänning att ökade krav ställs på det, svarar genom att bygga större, starkare muskler att anpassa sig till dessa nya krav. Du kommer att vara svagare omedelbart efter ett träningspass än innan en, men din kropp kommer att använda näringsämnena du anger för att reparera och komplettera din muskelvävnad. Om du inte lämnar din kropp med rätt kost, har det inte alls för att reparera skadad muskelvävnad.

Typer av mat

Muskel massa är byggd med inte bara kalorier men med näringsämnen. För att få muskler snabbt, måste du konsumera hälsosam mat. Den idealiska bodybuilding dieten liknar den idealisk kosten för någon, förutom att bodybuilders kräver mer protein, helst av låg fetthalt sorten som ugnsbakad fisk eller fettsnål keso. Totala proteinintag bör vara cirka 2,6 gram per 450 g (1 pund) av kroppsvikt, kost och fitness expert Melina Jampolis.

Mängd mat

De flesta människor kan inte få mer än ca 450g (halv ett pund) av muskeln per vecka, enligt Jampolis. Detta kommer att innebära att lägga 500 till 1000 kalorier per dag till din diet, eftersom bygga nya muskler kräver en positiv energibalans. Om dessa kalorier levereras genom skräpmat, kan kroppen lagra dem som fett istället för muskler.

Måltid timing

Kroppen är mindre sannolikt att lagra kalorier som fett om det är hela tiden med endast de kalorier som krävs för den energi som förbrukas. Ersätter tre stora måltider tankar dygnet med sex små måltider, kroppen oftare utan att ge överskott kalorier. Äter en proteinrik måltid direkt efter ett träningspass stimulerar kroppens rekuperativ kapacitet.

Kosttillskott

National Strength and Conditioning Association i USA rekommenderar att du tar kreatintillskott. Kreatin hjälper till att bygga muskelmassa på två sätt. Först, det levererar extra energi för intensiv tränade. För det andra, det hjälper kroppen att bygga större och starkare muskler. Undvika anabola steroider, som är är olagliga och farliga.