mynewspapers.net

En snabb rå församlingen

En snabb rå församlingen


Raw diet fokuserar på att äta livsmedel som är rå--främst färska frukter och grönsaker. Medan dessa hälsosamma livsmedel har en hög näringsämnen värde, är några av de råa recept mycket tidskrävande. RAW foodists använda ett livsmedel dehydrator för att "laga" mat vid låg temperatur, men det tar flera timmar att slutföra. Om du är intresserad kommer rå men vill inte spendera mycket tid med förberedelse, finns det sätt att skapa snabb rå mat måltider.

Hoppa direkt i

Vissa människor övergången till en rå kost genom att gradvis ersätta tillagade måltider med raw. Detta kan ta tid, men det underlättar ditt sinne och kropp i den nya livsstilen. Om du föredrar att göra en snabb övergång, kan du börja med en juice snabbt. Detta kräver att du äter inga livsmedel, dricka bara saft i en till sju dagar. Det är bäst att använda en pressning maskin göra din juice hemma, eftersom du kan infoga en mängd olika frukter och grönsaker, att få all den näring du behöver.

Fördelarna med rå mat

De som följer en rå församlingen kommer vanligtvis gå ner i vikt, men fördelarna slutar inte där. Enligt Cal Dining, webbplatsen för University of California, Berkeley matsal, behöver du inte mäta mat och räkna kalorier för att skörda frukterna. Din hud blir mer klart, ditt immunförsvar blir starkare, din mentala fokus blir mer akut och du kan även förebygga eller bota allvarliga sjukdomar utan medicin.

Snabbmat förberedelse

När du behöver snabb råa livsmedel, måste du tänka på att äta mat i sitt naturliga tillstånd. Några rå recept skapa rätter som är nästan samma som några av din favorit - pannkakor gjorda av torkade bananer eller "spagetti" tillverkade av rå zucchini - men dessa recept är tidskrävande. I stället vill du äta några bananer, apelsiner och äpplen som en måltid eller en stor sallad. Genom att pre-skära din frukt och grönsaker direkt när du föra dem hem från butiken, har du alltid färska ingredienser redo att äta.

Om snabb viktminskning

En rå församlingen kommer att hjälpa dig gå ner i vikt utan att räkna kalorier, men det är inte en omedelbar lösning. Du kan märka en stor inledande nedgång i din vikt som kroppen frigör några av vatten det har behålla. Du kan gå igenom en period av avgiftning, dock om du snabbt vill växla till en rå församlingen, under vilken du kan uppleva yrsel eller trötthet och långsam-- eller inte--viktminskning. OB-GYN.net betonar att det inte finns något magiskt om viktminskning på en rå församlingen. Du bör räkna med att gå ner i vikt i samma takt som andra Dieter - ca 0,5 kg till 1 kg (1 till 2 lbs.) per vecka.

Missuppfattningar

Du behöver inte äta 100 procent råa livsmedel för att följa en rå församlingen. Även äta bara 50 procent råa livsmedel kan hjälpa dig gå ner i vikt som du ofta ersätter skräpmat med lågt kaloriinnehåll frukter och grönsaker. Happy Cow, en vegetarisk hemsida, tyder på att de flesta människor som kallar sig raw foodists äter minst 75 procent råa livsmedel, så det kan vara vad du vill sikta på om du vill anta denna livsstil.