mynewspapers.net

En lista över växter för våren

En lista över växter för våren


Om du bor i en plats där det finns lite utanför utrymme för trevlig våren växter du kan vilja till överväga inomhus plantor till våren. Ett hem fullt av blommande växter skapar en vacker atmosfär. Tricket är att hålla dem vid liv och att kunna få dem att blomma. Om du letar efter krukväxter för våren, blommande växter är ett utmärkt val och det finns flera arter finns.

African VioletSaintpaulia eller African violet är en av de mest vanliga krukväxter. De är inte svårt att växa och har blommor blommar året runt. Saintpaulia föredrar relativt hög luftfuktighet och indirekt solljus. Undvik att hålla dem i områden med torr luft på platser mottagliga för utkast. Det finns speciella planteringsår mixar för dessa krukväxter. Men Saintpaulia växa fint i vanlig planteringsjord mix också.

Ananasväxter

En lista över växter för våren


Om du letar efter en inomhus anläggning för våren som inte kräver mycket uppmärksamhet, överväga ananasväxter. Dessa växter är väldigt rejäla och tål vanvård. Om du gillar frekvent resande, kommer att ananasväxter överleva även i din frånvaro. Ananasväxter bladen växa i rosetter som utgör en central vattnet samla cup som deras blommor yta.

Begonia

En lista över växter för våren


Begonias är en populär inomhus växt till våren bara för deras fantastiska blommor och bladverk. Begonias är härdiga och växa bra inomhus eftersom de inte är mycket krävande. De föredrar filtrerat solljus och måttliga temperaturer. Det finns en detalj att komma ihåg: begonias är känsliga för röta och bör inte hållas våt.

Dragon växter

Dracaena, även känd som Dragon växt, är superb krukväxter till våren eftersom de kan tolerera låg belysning och fortfarande producera exceptionella bladverk. Dragon växter trivs i vanlig krukväxtjord, men de växer i vatten också.