mynewspapers.net

En lista över nr-kolhydrater livsmedel

En lista över nr-kolhydrater livsmedel


Med populariteten för lågkolhydratkost söker många människor efter ett enkelt sätt att räkna kolhydrater och ner i vikt snabbt. Nr-kolhydrater livsmedel är begränsade i antal och högt i fett. Enligt den nr kolhydrater kost är filosofi att inga kolhydrater hjälper dig gå ner i vikt genom att tillåta din kropp att bränna upp lagrat fett i din mage, höfter och skinkor.

Kött

Naturligt kött, fågel och vilt har inga kolhydrater. Köp ditt kött direkt från en slaktare eller köpa ekologiskt kött som inte har förpackats. Förpackat kött bevaras ofta med salt och socker, som lägger tillför kolhydrater. Också undvika charkuteriprodukter, såsom korv och varm korv och charkuterier, exempel är bacon och skinka. Naturligt förekommande kyckling, nötkött, fläskkött, lamm och kalv, samt mer exotiska kött som vilt och struts, har inga kolhydrater. Inälvsmat som tungan, lever och njurar har inga kolhydrater. Om du är osäker på Konsumentförpackat kött, Läs etiketten.

Fisk

Naturligt förekommande skaldjur har inga kolhydrater och är ett alternativ lägre i fett än kött. Alla fiskar, som lax, hälleflundra, tilapia, öring och bläckfisk, ingår här, samt skaldjur som räkor, krabba, hummer och musslor. Och glöm inte havskatt.

Ägg och dagbok

Äggen är den enda animaliska biprodukt som innehåller inga kolhydrater, men de är hög kolesterol. Om kolesterol är ett bekymmer, fast äta äggvita, eftersom de flesta av kolesterol lagras i äggulan. Naturligt förekommande mjölk består av enkla sockerarter eller enkla kolhydrater. Alla andra dagbok produkter som ost, grädde och glass är gjorda av mjölk och följaktligen innehåller kolhydrater.

Kryddor och oljor

Oljor har inga kolhydrater och kan användas till att laga din no-carb livsmedel. Du kan använda vegetabilisk, oliv, safflor, kokos, avokado, raps eller druvkärneolja. Animaliska fetter såsom ister och fiskolja har inga kolhydrater. Salt och många kryddor, paprika, senapspulver och saffran har inga kolhydrater och kan lägga smak till livsmedel. De flesta örter, ungefär som grönsaker, innehåller små mängder av kolhydrater.

Drycker

Drycker som vatten, kaffe och te innehåller inga kolhydrater. Sötning dem med socker lägger till kolhydrater, dock. Konstgjorda sötningsmedel och sockerersättningsmedel innehålla spårmängder av kolhydrater. Destillerad alkohol innehåller inga kolhydrater.