mynewspapers.net

En lista över Fast Food restauranger som erbjuder glutenfria livsmedel

En lista över Fast Food restauranger som erbjuder glutenfria livsmedel


Enligt den nationella mag sjukdomar Information clearingorganisationer lider två miljoner människor i USA av celiaki. De som har denna sjukdom inte kan smälta gluten, som är ett element finns i vete, råg och korn. För att bekämpa negativa måste effekterna av denna sjukdom såsom diarré, trötthet och anemi, celiaki anta en glutenfri diet. Vissa snabbmatsställen har lagt glutenfria artiklar till sina menyer för människor som följer denna kost.

Fast Food restauranger som serverar kyckling

Chick-fil-A, Boston Market, KFC och Bojangles erbjuda flera glutenfria produkter på sina främst kyckling-baserade menyer. Alla dessa snabbmatsrestauranger har glutenfri kryddor, drycker och dressingar. Dessutom är flera sallader, sidor och smörgåsar säkra för människor som är känsliga för objekt som innehåller gluten från var och en av dessa menyer.

Hamburger lederna

Burger King, Arby's, Wendy's, Whataburger och Sonic erbjuder artiklar utan gluten på sina menyer. Även om alla bullar och bröd görs med vete, kött, ost, kryddor, finns drycker och sallader alternativ för gluten-känslig kunder.

Tex-Mex

Qdoba Mexican Grill, Taco Bell och Chipotle har även glutenfria alternativ. Medan tortillas och taco skal innehåller gluten, kött, ost, grönsaker, bönor, kryddor och dryck anses alla vara glutenfria.

Ice Cream restauranger

Baskin Robbins, Dairy Queen och Cold Stone Creamery har glutenfria varor på sina menyer. En mängd glass rätter, drycker och smoothies är ingredienser som utgör gluten.

Andra Fast Food restauranger

Dominos har flera artiklar på sin meny utan gluten. Några av dessa objekt är kycklingvingar, kött, såser och grönsaker.