mynewspapers.net

En lista med jobb som lärlingar i musikindustrin

En lista med jobb som lärlingar i musikindustrin


Många människor vill arbeta inom musikindustrin men vet inte hur man blir en del av den. Att bli lärling är ett sätt att få erfarenhet för en musikkarriär. Individuella kurser är tillgängliga från många företag till lärlingar för en mycket lägre än de skulle betala för en yrkesutbildning eller college utbildning avgift. Lärlingsutbildning som kan leda till anställning i flera organ finns tillgängliga, och vissa lärlingsutbildning förbereda dig för egenföretagare inom musikindustrin.

Artister

En lista med jobb som lärlingar i musikindustrin


När de flesta människor drömmer om en karriär inom musikbranschen, ser de sig på scenen framför en jublande folkmassa av sjunger, spelar ett instrument eller genomför en orkester. Artister faktiskt utgör en liten andel av musik industrin arbetskraft, men lärlingsutbildningar är tillgängliga för duktiga och engagerade människor som är villiga att börja från botten och arbeta sig. Enligt Australiens Institutionen för utbildning och arbetskraft utveckling, utför lärling jobb som omfattar utarbetandet och uppdateringen av musik branschkunskap, med hjälp av instrument, utrustning och teknik musik, kan ljud utrustning, mixning ljud och med digitala system för att redigera ljud leda till anställts som studio eller session musiker, backup musiker, sångare, pianister eller organists.

Produktion och teknik

En lista med jobb som lärlingar i musikindustrin


Musik artister behöver människor att producera och tekniskt ingenjör musikvideor och CD-skivor, turnéer och andra liveframträdanden. Enligt kursutbud inspelning anslutning musik produktion och Audio Engineering finns lärlingsutbildning tillgängliga för musik ingenjörer, ljud och ljusutrustning, digital ljud-redaktörer, sund blandare, musikproducenter och produktion assistenter, reseledare, tour samordnarna och inspelning arbetstillfällen.

Näringsutskottet

En lista med jobb som lärlingar i musikindustrin


Musikbranschen behöver många anställda att marknadsföra och främja musik, hantera finansiella transaktioner och hantera rättsliga aspekter. Lärlingar kan arbeta som bokningsagenter, musik business agenter eller advokater, royalty revisorer, royalty analytiker, logopeder eller röst terapeuter. Lärlingar kan göra jobb inklusive kopia skriva, marknadsföring, försäljning, undervisning, licensiering, reklam eller licensiering av musik.

Publicering, Design och reparation

En lista med jobb som lärlingar i musikindustrin


Varje musiker behöver ett instrument för att spela, och varje instrument kräver reparation på en gång eller annan. Enligt den statliga universitet utbildning encyklopedien, kan lärlingar träna för att designa och bygga ett antal olika instrument och lära sig att utföra underhåll, återställa, tune, diagnostisera och åtgärda problem med musikinstrument. Musiker behöver också en låt att utföra. Lärlingar kan skriva texter, komponera musik eller arbeta som en musikredaktör, musikutgivare eller programmerare i program som vid University of Pennsylvania Bassini skriva lärlingsutbildning.