mynewspapers.net

En jämförelse av vibrerande träningsmaskiner

En jämförelse av vibrerande träningsmaskiner


Vibration övning maskiner uppfanns av det ryska rymdprogrammet för att deras astronauter utöva när i rymden. De används ibland för att olyckan och koma offer återfå muskelstyrkan.

HUR VIBRATIONER ÖVNING MASKINER ARBETE

Användaren av en vibration träningsmaskin står på en plattform och upprätthåller balansen som maskinen vibrerar. De betonar musklerna mycket mindre än traditionell träning tekniker och är avsedda för specifika muskelgrupper.

PUNKTERNA I JÄMFÖRELSE

När man jämför olika vibrationer träningsmaskiner, se om plattformen är gjord av stål eller plast. plast plattformar tenderar att bryta. De bättre maskinerna har mer vibrationer inställningar tillgängliga, samt automatiska program. Maskiner har viktgränser också. Också jämföra garantier tillgängliga på olika maskiner.

PRISJÄMFÖRELSER

Enligt vibrationer motion är den bästa vibrationer träningsmaskin för dess pris VibraSlim vibrationer Fitness med ett 5-stjärniga betyg och en prisklass från £1,105 till £3.250. Andra dyrare 5-stjärniga vibrationer träningsmaskiner är Power Plate vibrationer, TurboSonic vibrationer maskinen, VibroGym utöva plattan och EOS-6600 kropp Master.