mynewspapers.net

En hemgjord rättsmedel för att bli av med bananflugor och gnats i trädgården

En hemgjord rättsmedel för att bli av med bananflugor och gnats i trädgården


Flugor och Knott kan vända en lugnande trädgård till en stressig plats. Flugor och Knott buzz runt ansiktet och göra en olägenhet av sig själva. Tyvärr innehåller kommersiella bekämpningsmedel avsedda att döda dessa flygande skadedjur giftiga kemikalier. Istället välja en helt naturlig metod för bekämpning av skadedjur. Flera hemgjord rättsmedel kommer att bli av med flugor och frukt gnats utan förorenar miljön.

Vinäger

Med en stickande lukt, ättika dödar mögel och fungerar som ett helt naturliga sätt att bli av med bananflugor och Knott. Häll lika delar vatten och äppelcidervinäger i en grunda behållare. Tillsätt två till tre droppar flytande tvål och blanda med en sked. Äppelcidervinäger kommer locka flugor och Knott medan tvålen fällor dem i blandningen. Placera den flat tallrik i mitten av trädgården där ingenting kommer att störa den. Låt det sitta i 24 timmar innan man undersöker innehållet. Ignorera de döda bananflugor och gnats och fyll behållaren grunt med blandningen igen.

DIY flugpapper

Tydlig och klibbigt, majssirap--tillsammans med socker--svälls flugor och Knott. Genom att skära 5 cm breda remsor från en brun papperspåse och smetar dem med blandningen, ska du skapa naturliga flugpapper som du kan hänga från träd i din trädgård. Fyll en stor skål med 1/4 kopp av tydliga sirap och tillsätt 1 msk strösocker och 1 msk farinsocker. Ljus eller mörk brunt socker fungerar. Rör om innehållet med en sked. Tryck remsor av brunt papper i blandningen och sprida den klibbiga anslutningen över remsorna med en smörkniv. Lägg remsorna på en bakplåt och låt dem sitta över natten. Detta ger remsorna tillräckligt med tid för att torka. Med en kniv försiktigt peta ett hål i den torkade remsor och sträng en bit garn eller fiskelina genom hålet. Häng den hemmafixare flugpapper från träden för att bli av med flugor och Knott naturligt.

Andra larmanordningar

Flugor gillar inte doften av naturliga eukalyptusolja. Blötläggning skrotar tyg i naturlig olja och hängande eller placera dem nära där flugorna samlas kommer att hålla dem i schack. Eukalyptusolja finns på hälsokostbutiker och vissa stormarknader. Ett annat alternativ är att fylla påsar med torkad basilika eller klöver att avskräcka flugor. Hänga påsar i området där du vill hålla flugor bort. I stormarknader och några hörnet butiker kan du hitta basilika och klöver.

Förhindra flugor och Knott

Det bästa försvaret mot bananflugor och gnats är att förhindra insekter från att göra din trädgård deras hem. Alltid hålla locket på din soptunna och aldrig placera livsmedel i skräp utanför tills kvällen innan binmen kom. Regelbundet ta bort animalisk avföring från din gräsmatta. Avföringen ger en näringskälla för flugorna. Genom att ta bort spillning, eliminerar du en näringskälla och äggläggande platsen för flugorna. Jämväl, plocka upp tappade frukten från träden regelbundet. Den ruttna frukten ger den perfekt näringskälla för flugor och Knott.