mynewspapers.net

En hemgjord Pine bänk

En hemgjord Pine bänk


Tall är en stark, lätta, Billiga och lättillgängliga trä, vilket gör det perfekt material för en enkel hemgjord bänk. Med bara några material, verktyg och mycket grundläggande Snickeri färdigheter, kan du enkelt bygga en robust, nyttig nytta bänk att använda inom eller utanför. Alternativ för att anpassa en vanlig bänk inkluderar färg, bets och stencilen dekorationer. Göra en bänk i trädgården, på terrassen, i garaget eller bredvid bakdörren.

Instruktioner

• Sand alla timmer väl, särskilt i ändarna, att ta bort någon flisor och grova kanter.

• Montera bänken toppen. Låg 5-fots bitar platt på marken parallellt med varandra. Placera två av de 16-tums platt ner på toppen av 5-fots bitar, 4 inches i från långsidan och 12 inches i från kortsidan. Skruva fast dem på stora bitar med fyra skruvar på varje ände och två i mitten. Placera de övriga två stycken 16-tums platta parallellt och 4 inches från de första två, på insidan av bänk, och skruva dem på plats på samma sätt.

• Markera 5 inches i från varje 4-fots kant mellan 16-tums bitar och vänd arbetsbänk. Set varje 2 ½ fot ben bit under, mellan 16-tums support bitar och arrangera i rak linje med 5-tums-märket.

• Skruva fast benen i bänk att slutföra monteringen.