mynewspapers.net

En hälsosam kost för styrketräning

En hälsosam kost för styrketräning


Styrketräning hjälper till att bygga muskelmassa massa och ger kroppen en mildrad utseende. Kombinera en hälsosam kost med en vikt-lyftande regim hjälper till att ge den energi du behöver för att utöva och upprätthålla en hälsosam livsstil. Inte enbart diet kan bygga muskler massa, men kombinerar en hälsosam kost med regelbunden aerob och styrka träning hjälper dig ser ut och känns friskare.

Typer

De tre viktigaste livsmedelsgrupper sysselsätta dig med för en hälsosam vikt-lyftande kost är kolhydrater, protein och fett. Oavsett hur många kalorier du äter per dag, se till 55 procent komma från kolhydrater, 30 procent från fett och 15 procent från protein, enligt AskTheTrainer.com.

Belopp

Protein är en viktig del av alla tyngdlyftning kost. Det hjälper till att bygga och reparera muskler efter träning och även reparationer hår, naglar, vävnader och röd blod cellerna. Enligt Rice University beror mängden protein du behöver på din dagliga aktivitetsnivå. Om du är vuxen bygga muskelmassa genom styrketräning, multiplicera din vikt med 0,6 till 0,9 att bestämma mängden protein du behöver varje dag i gram.

Fördelar

En hälsosam kost har många fördelar. Äta en balanserad kost hjälper till att förhindra sjukdomar som typ 2-diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, stroke och vissa cancerformer, enligt informationsnätverket viktkontroll. Balansera livsmedelsgrupper ger dig energi att utöva dagligen, som också är viktigt för hälsan. Äta unhealthily kommer att göra styrketräning verkar svårare än det borde vara, vilket kan avskräcka dig från att fortsätta.

Överväganden

Om du vill att dina muskler att växa, förbrukar mer kalorier per dag än du använder. Men om du inte regelbundet kommer styrka-tåg, öka din dagliga kaloriintaget leda till fet vinst snarare än muskel. Rådfråga en tränare eller dietist att avgöra mängden kalorier du behöver för att bygga muskler baserat på din dagliga aktivitet, och kom ihåg att alla är olika. Du kan behöva äta mer för att bygga muskler än din granne.

Varningar

Enligt McDougall nyhetsbrevet på Dr McDougall Health and Medical Center kan webbplats, äta för mycket protein orsaka hälsoproblem, såsom förlust av benmassa, osteoporos, njursten, immun dysfunktion och artrit. Ett annat problem med för mycket protein är att overemphasising protein i kosten innebär du är mindre benägna att äta tillräckligt med kolhydrater att vitalisera dig för din träning eller för att få igenom din dag.