mynewspapers.net

En drinklista för en part

En drinklista för en part


God mat och dryck är hörnstenarna i alla framgångsrika tillfällen. Även traditionella drycker är ett enkelt val, kommer att din kunniga och anda göra en minnesvärd intryck när du lägger till nya influenser till standard cocktails för din fest. Grönt te, ingefära och granatäpple kan ingjuta grundläggande martini med intressanta färger och smaker. Den klassiska mojito, tillagade med färska, autentiska yerba buena, kan lägga till tropisk känsla till ditt tillfälle.

Grönt te och ingefära

En drinklista för en part


Den traditionella martini, med gin, vermouth och en oliv, är en beprövad favorit. Grönt te och ingefära cocktail gör för en trendig uppdatering. "Grönt te balanserar väl i en cocktail," säger drycken av veckan webbplats. "Det är en trevlig skön motvikt till gin och går bra med kryddighet av ingefära." Detta receptet kräver ingefära likör, som du kan hitta i en välsorterad dryck butik eller institutionen. Brygger en kopp grönt te och låt svalna. Till en shaker, Lägg till 1 14.2 gr. Gin, 29,6 ml. ingefära likör och 22,2 ml. av grönt te. Att blanda, skaka alla tre ingredienser med krossad is och servera över mer is. En garnering av citron eller ett grönt te blad avslutar presentationen.

Mojito

En drinklista för en part


Låna en tropisk känsla till festligheterna med den klassiska mojito, som skapades "i fälten sockerrör Kuba", enligt Global Gourmet. I USA, mojitos görs ofta med myntablad, men enligt webbplatsen, yerba buena blad, som du kanske kan hitta på Latin matvaror, är långt att föredra när det gäller smak. För att förbereda, juice halv en lime och blanda det med 3 tsk socker i ett högt glas. Krossa i några blad av yerba buena eller mint. Lägg till 29,6 ml. av Rom, fylla de flesta av glaset med is, top off med club soda och garnera med mynta blad och/eller kalk.

Granatäpple Martini

En drinklista för en part


Vodka martini tar på rika lager av färg och smak i denna citrus smak granatäpple cocktail. Använd de färskaste granatäppeljuice kan du hitta, ekologiskt om det är möjligt för att få sannaste sweet-tart kvalitet av frukt. Även om många populära recept för denna dryck anställa apelsinlikör, är denna version, från drycker Mixer, en lättare ta det blandningar citrus vodka och färsk citronsaft. I en cocktail shaker, kombinera 59.1 ml. citrus vodka, som Citron, med 14,8 ml. färsk citron juice och 7.39 ml. granatäpple juice. Lägg till 29,6 ml. enkel eller granatäpple sirap, fyll med is och skaka tills kombineras. Sila och servera med en citrus kil eller skala.