mynewspapers.net

En Dell D600 batteriet kommer inte att debitera

En Dell D600 batteriet kommer inte att debitera


Latitude D600 är en laptop som tillverkats av Dell. En bärbar dator kan drivas med en nätadapter eller en laptop batteri. En Dell Latitude D600 använder ett uppladdningsbart litiumjonbatteri. Batteriet har en livslängd på ett till två år eller 400 avgifter/infiltration. Den vanligaste anledningen batteriet inte kommer ladda är att batteriet är dött eller behöver bytas. Dock innan du byter batteri, bör du se till att strömförsörjningen som laddar batteriet inte är defekta.

Instruktioner

• Ta bort Dell Latitude D600 laptop batteri, sitter på undersidan av den bärbara datorn. Skjut frigöringsknappen batteri till höger. Detta kommer att släppa batteriet och det kan lyftas uppåt för borttagning.

• Tryck på knappen "Status" på batteriet. Om batteriet ljuset visar ett fast orange sken, batteriet är låg eller behöver tas ut. Om batteriet ljuset visar en orange blinkande, batteriet är defekt och bör ersättas. Om batteri lampan blinkar grönt, är batteriet ordentligt laddat.

• Sätt i batteriet tillbaka in i batteriet fjärden. Ordentligt justera batteriet över batterifack och tryck batteriet tillbaka till plats.

• Testa ett eluttag med en elektrisk artikel. Koppla objektet in och aktivera objektet. När du har bekräftat eluttag verk, Anslut den laptop AC adaptern till utlopp och den bärbara datorn. En Dell Latitude D600 AC adapter har ett blått ljus på nätadaptern, som anger adaptern får ström. Se till att den blå lampan på. Om det inte lyser, nätadaptern får inte ström och kan behöva bytas ut.

• Tillåt nätadaptern så att ladda batteriet över natten. Ta bort nätsladden.

• Ta bort batteriet från den bärbara datorn. Tryck på knappen "Status" på batteriet. Om batteriet visar en orange ljus, batteriet har inte fått en laddning och bör ersättas. Om batteriet visar grönt ljus, är batteriet helt laddat. Om batteriet är fulladdat fortfarande brukar fungera i den bärbara datorn, kan batterifack behöva kontrolleras av en dator eller Dells professionella.