mynewspapers.net

En checklista för en ny bebis på sjukhuset

En checklista för en ny bebis på sjukhuset


Ditt barn kommer hem från sjukhuset och du kan inte vänta att välkomna henne. Du har vårdat henne i nio långa månader, och nu när hon är född, du undrar om du har allt du behöver för att ta henne hem. Ta några poster för barnets komfort, andra så du kan spela en viktig händelse och en artikel att följa lag och transportera din baby hem säkert.

Baby bok

Pack barnet bok så kan du registrera ditt barns fotavtryck på rätt sida efter födseln, föreslår Baby resurs webbplats. För att lägga till minnen till boken samtidigt som du och ditt barn är fortfarande Inlagd på sjukhus--när du kommer hem, du ska vara så upptagen du inte kanske har tid eller energi att ägna åt att hålla upp boken.

Kamera eller videokamera

Dessa objekt är inte direkt relaterade till ditt barns vård, men du vill ha bilder eller video av honom så snart som möjligt efter att han är född, rekommenderar Baby resurs webbplats. Packa en stor leverans av batterier, film och kamera laddaren. Inte snåla på kvalitet film eller kamera - får det bästa du kan, eftersom dessa bilder är ovärderliga minnen.

Första Outfit

Detta kan vara en enkel sleeper eller en baby svett kostym, men Välj något som barnet kommer att se hennes bästa i. Sjukhusets professionell fotograf tar en bild av barnet innan hon släpps ut från sjukhuset, säger Baby resurs webbplats.

Blöjor

Hospital dagis ger blöjor för ditt nyfödda barn, men du vill få honom brukade varumärket du köper om du har valt att använda engångsartiklar. Om du har valt tyg, börja sätta dem på honom rätt bort så han kan vänja dem. Ja Baby webbplats rekommenderar att du tar med massor av blöjor, oavsett vilken typ du tänker använda. Ditt barn kommer att gå igenom flera blöjor per dag.

Baby täcke eller mottagande filt

Packa en av dessa att svepa in barnet i när det är dags att lämna sjukhuset. Ta en mottagande filt för våren och sommartemperaturer eller en tyngre baby täcke för att skydda mot hösten och vintern chill, föreslår yeah Baby hemsida.

Baby tossor eller strumpor

Glöm inte att ta baby strumpor eller stövletter, föreslår yeah Baby hemsida. Ditt barns fötter kommer att bli kallt och du vill att han ska vara så bekvämt som möjligt. Ett enkelt par strumpor kommer att räcka för sommaren temperaturer, medan du vill ha ett varmare par stövletter om han är född på vintern.

Babymössa

Vissa sjukhus ger en Babymössa för din lilla en bära på sjukhuset och på vägen hem. Barn förlora kroppsvärme genom deras huvuden, så denna enkla objekt bidrar till att säkerställa ditt barn är bekväm i sin första timmarna efter födseln. Ja Baby webbplats rekommenderar att föra en baby mössa längs om ditt sjukhus inte ger en--är det bäst att få ett längs, oavsett.

Babyskydd

Alla 50 stater kräver spädbarn och små barn att rida i bilsäten och sjukhuset inte kommer att tillåta din bebis ansvarsfrihet om du inte har en fastspänd i baksätet på bilen för hans rida hem. Förväg lär dig att spänna bilbarnstolen i bilen och ta med dig den dag du tar ditt barn hemma, skriver Baby resurs webbplats.