mynewspapers.net

Employee brand förebyggande gåvor

Employee brand förebyggande gåvor


Fire är en typ av nödsituationer som kan uppstå på arbetsplatsen. Elden aldrig diskriminerar och kan slå på en arbetsplats av typ eller storlek och var som helst. Anställda förtjänar rätt brandskydd och säkerhet utbildning för att förbereda för en sådan nödsituation. Som med någon annan verksamhet som teambuilding, är erbjuda gåvor eller utmärkelser under eld utbildning ett acceptabelt incitament.

Klädsel

Uppmuntra de anställda att visa stolthet i sina lokala brandkårer, särskilt Institutionen bedriver brand utbildning, genom att köpa hattar, mössor och tröjor. De flesta avdelningar har sin egen Logotypdesign med malteserkorset och ett avdelningsnamn. Som ger anställda med brandkår dräkt gör att de kan agera som att gå brand förebyggande annonser.

Tillbehör

Låta de anställda att stödja lokala brandmän genom brandkår magneter, slips nubb, nyckelringar, kavajslag pins eller antalet plattan ramar. Extra tillbehör kan vara pennor, pennor och glasvaror. Keramik och travel muggar med lokala brandkåren logotyp kan också vara tillgängliga, medan avfyra förebyggande informationsarbete. Regelbunden användning av dessa objekt fungerar som en daglig påminnelse om fire prevention och säkerhet betydelse.

Decor

Brandman konstverk, trädgård inredning, tavelramar, lampor och kastar är bland de många heminredning poster som kan också ges som present. Att föra elden förebyggande medvetenhet i hemmet gör det ständigt närvarande och placerar brandsäkerheten i framkant för villaägare. Musmattor och kalendrar är funktionella påminnelser för anställda att praktiken förebyggande brandskydd och säkerhet på arbetsplatsen.

Säkerhet

Ingenting främjar förebyggande av bränder som säkerhetsanordningar. Tot-finder Fönsterdekaler, brandsläckare och brandvarnare är relativt billiga objekt att ha i en brand nödsituation. Hem fire hazard pocket guider är pedagogiska verktyg som används för att hålla viktig information säker bör en brand finns även brand fara och escape plan pocket reglagen, som belyser dolda brand faror, och första hjälpen säkerhet tips reglagen som upplysa arbetstagarna om korrekta förfaranden.