mynewspapers.net

Emerald gåvor & idéer partEn smaragd, eller 55: e bröllopsdag är en imponerande milstolpe som paret bör markera med en fest med familj och vänner. Det finns många gåva och partiets idéer som kan göra detta speciella tillfälle minnesvärd för alla som deltar.

Grön tema

Den smaragdgröna jubileumsfest kunde har ett grönt tema. Den huvudsakliga inredningen, inklusive dukning och blomsterarrangemang, kunde har green som den huvudsakliga färgen. Hedersgäster kan ta emot en grön corsage, och, om möjligt, ber gästerna att bära grönt.

Photo Collage

Ett foto collage med ögonblicksbilder av parets liv tillsammans är ett utmärkt komplement till en smaragd jubileumsfest som även fungerar som en gåva. Detta kan göras med hjälp av en affisch styrelse eller collage kan göras till en kort video med musik eller utdrag av intervjuer från sina vänner och familjemedlemmar.

Gästlista

Gästlistan för en smaragd jubileumsfest är en av de viktigaste aspekterna av den part planering. Börja sammanställa din lista och ringer gäster så snart som möjligt. Paret som hedrade kan ha speciella vänner som bor över hela landet och världen. Desto mer märker att du ge om detta mycket speciella parti mer gästerna kommer sannolikt att kunna delta. Om det finns några speciella gäster som inte kan göra det, be dem att skicka ett kort video eller brev med sina väl önskemål. Sedan spela upp videoklipp eller läsa bokstäverna under festen.

Smycken

Emerald gåvor & idéer part


Kanske är en av de mest uppenbara val, emerald smyckena ett alternativ för en 55: e årsdagen gåva. Smaragder är naturligtvis inte det enda valet. Du kan också välja en smaragdslipad diamant. Det finns lämpliga smycken för både man och hustru som är perfekt för detta tillfälle.

Emerald Isle

En resa till den gröna ön gör en extravagant gåva för ett par firar deras smaragd jubileum. Många företag erbjuder guidade turer till Irland. Några skapar dem med seniorer i åtanke. Om du gillar tanken på en gåva till den gröna ön men tror att Irland är lite för långt att resa, finns det ett annat alternativ. Emerald Isle, North Carolina, är en populär badort. Ligger i yttre bankernas Crystal Coast, är det en underbar destination för par som älskar stranden, natur och historia.