mynewspapers.net

Elliptiska maskiner bränna fett?

Elliptiska maskiner bränna fett?


Många idrottsmän och vanliga motionärer har gjort övergången från med löpband och motionscyklar till elliptiska utbildning maskiner, även känd som cross utbildare. Fördelen med dessa maskiner är att de inte sätter överdriven stress på knän och fötter när du arbetar. Om du letar efter en träningsmaskin som kan hjälpa dig att bränna fett, är en elliptisk maskin en möjlig lösning.

Bakgrund

Träna på en elliptisk maskin kräver att en motionscykel står med varje fot på en av maskinens mul-plattformar eller pedaler, och att han håller händerna på handtagen eller av sina sidor. Att hålla fötterna planterade, sedan flyttar han ett ben framåt, sedan den andra, i en skating-liknande rörelse. Maskinens pedalerna kommer att glida fram och cykla tillbaka i en elliptisk rörelse.

Aerob träning

En elliptisk maskin ger kroppen med aerob träning eller övning som bygger uthållighet genom att öka hjärtfrekvens och andelen andning. Harvard Medical School anteckningar, till skillnad från anaerob övning, som bara bränner kolhydrater, aerob motion kan bränna kolhydrater och fetter.

Expert insikt

Som en aerob träning hjälpa träningspass på en elliptisk maskin potentiellt bränna fett. De elliptiska träning ger inte resultat om inte kroppen uppnår ett energi- eller kalori - underskott, dock. Enligt Columbia University innebär detta att du måste förbruka mindre energi, i form av kalorier, än kroppen behöver; bränna mer kalorier--genom motion--än kroppen tar i; eller kombinera de två strategierna för att skapa underskottet. Att förlora 454 gram (1 lb) fett kräver att du skapar en energi defekt 3500 kalorier.

Elliptisk maskin överväganden

Om du inte vill ändra dina kostvanor, är det enda sättet du kan lyckas bränna fett genom att utöva. Och om din kost är rik på kalorier och mättat fett, att uppnå den nödvändiga mängden motion för att skapa en kalori underskott kan vara en svår uppgift. Många elliptiska maskiner har funktioner som kan maximera din energi produktion och--i sin tur--din förmåga att förlora fett. Som elliptiska resurs webbplats anteckningar elliptisk maskin recension, en av dessa funktioner är steglängd, som hänvisar till det största avståndet mellan en maskin pedaler under rörelse. Ju större en maskins steglängd, större intensiteten i träningen. Mest elliptiska modeller ger också justerbar ramp och motstånd, som båda kan göra din träning mer ansträngande. Medan allt större ramp gör vinkeln där du tränar brantare, blir ökar motståndet pedalerna svårare att flytta.

Tips

För optimal träningsresultat, American College of Sports Medicine rekommenderar att göra elliptical öva en vana. Detta innebär att inrätta en särskild tid för arbetande ute och ansluter sig till en rutin. Också, när möter en obekant elliptisk maskin, tar en stund att lära sig kontrollerna och lära sig hur akut avstängning verk kan vara fördelaktigt.