mynewspapers.net

Elementary School projekt på grizzlybjörnar

Elementary School projekt på grizzlybjörnar


Grizzly bear är en nära i förhållande till större kustnära brunbjörn. Grizzly bear's namn kommer från gråaktigt tips av björnar päls, även känd som grånade. Grizzlybjörnar är mycket intressanta däggdjur och är vanligaste studerade av grundskoleelever. Det finns många projekt för grundskoleelever att lära sig mer om grizzlybjörn.

Skokartong Diorama

En skokartong diorama är ett utmärkt projekt för elementära studenter att Visa grizzlybjörn i dess livsmiljö. Den viktigaste funktionen bör göra diorama, grizzlybjörn eller björnar, som de finns ofta tillsammans. Björnen kan skapas med hjälp av ett papper ritning utklipp, en bild skriva ut, en lera modell eller en plast statyett. Därifrån kan studenten skapa bear's habitat dra det på papper och placera den på baksidan av skokartongen eller formning av playdough eller lera.

Vad blir det till middag?

Studera grizzlybjörn, kommer studenterna Läs mer om vad grizzlybjörn gillar att äta. Förse studenterna med papperstallrikar och få dem rita eller klipp ut från bygg-papper med alla de olika livsmedel som grizzly bear gillar att äta. Grizzly bear's måltider kan sedan visas runt i rummet. På denna dag, kan studenter också ta in snacks som skulle vara liknande livsmedel som grizzly skulle äta, till exempel nötter, bär och torkad frukt som dela med klassen.

Karta

Grizzly bear ligger i specifika områden i USA och Kanada. Eleverna kan lära sig mer om var grizzlybjörnar finns genom att rita en karta eller att ha dem färg i sektioner där grizzlys bor på en medföljande karta. Du kan också ha dem skriva ner eller rita hur klimatet är i dessa områden.

Grizzlybjörn mobil

En mobil är ett roligt sätt att involvera många roliga och fascinerande fakta om grizzly bear. Mobilen kan göras genom att hänga bilder på en galge med färgat garn. Ge studenterna kommer massor av information, bilder och böcker om grizzlybjörn som forskningsmaterial. Eleverna kan rita bilder på viktiga fakta om grizzly, som vad de äter, var de bor, hur stora de är och hur de ser ut. Toppen av mobilen kan dekoreras med ordet "grizzlybjörn."