mynewspapers.net

Elektronisk läsning förståelse spel

Elektronisk läsning förståelse spel


Populariteten för online studie spel har himmel skjutit i höjden och en av de bästa sätten att få studenter bedriver verksamhet är att sätta en dator framfördem. Eftersom läsförståelse kan vara så tråkiga, prova några online-spel för att göra verksamheten mindre skrämmande för dina elever.

Readquarium

Elektronisk läsning förståelse spel


Gamequarium.com är en webbplats som skapats speciellt för att hjälpa barn förbättra studie läsförmåga de kanske saknas. Detta är en bra sajt eftersom det är interaktiva och lockande för unga sinnen becau se sina undervattens teman. Readquarium, en länk till webbplatsen tillägnad arbetar med läsförståelse, är full av aktiviteter för att öva alla aspekter av läsförståelse. Kunskaper som är uppdelade i bokstavsordning och sträcker sig från sådana ämnen som författarens syfte och lösa konflikter. För varje färdighet du direkt ditt barn att arbeta på, är det en spets som dyker upp för att ge dem en kort idé om vad de söker och hur man hittar den, följt av exempel och flervalsfrågor.

Kaboose.comKaboose.com är en helt interaktiv webbplats som erbjuder spel för alla aspekter av läsning och litteratur. Denna webbplats är särskilt användbart eftersom det kategoriserar spel av ämnet samt ålder. Kaboose.com erbjuder traditionella spel, som bödel och word sökningar att hjälpa eleverna att friska upp sitt ordförråd. För mer äventyrslystna studenter finns det också warrior spel som fungerar på stavning. För mer traditionella behandlingen förståelse spel, rikta dina elever att lösa mysterier genom att identifiera sekvens av händelser och karaktärer. Varje spel är tillsammans med tydliga anvisningar, roliga grafik, och även hjälpa från tid till annan.

Harcourt skola förlag

Elektronisk läsning förståelse spel


Harcourt, utgivarna av många skolböcker, har skapat en interaktiv hemsida där elever och lärare kan bläddra böcker, ämnen, och spela spel. Prova ut dem, besök Harcourtschool.com. Samlingarna är en länk från den webbplats där studenter tas till olika böcker publicerade av företaget. Här riktas studenter att visa olika böcker, läsa val och svara på frågor som hänför sig till vad de har läst. Webbplatsen innehåller också ordlistor, författare och tema aktiviteter, samt grammatik skicklighetsspel. Vissa spel är gratis medan andra kräver en fast avgift på £6.30 för en hela läsåret.