mynewspapers.net

Elektriska skönhetsbehandling av akne

Elektriska skönhetsbehandling av akne


Akne drabbar alla åldrar och människor av alla hud färger. Det kan vara ett pinsamt och obehagligt tillstånd. Finns hjälp i form av elektriska skönhetsbehandlingar.

Vad är Acne?

Acne är den kroniska inflammationen i talgkörtlarna. Talgkörtlar finns under huden och producerar talg eller olja att smörja huden och håret. Bakterierna går in i porerna i huden och kan orsaka akne. Acne uppstår allra vanligaste i ansiktet, hals och rygg.

Typer av akne

Det finns två typer av akne. Acne simplex eller gemensamma akne kännetecknas av bildandet av varfylld whiteheads. Acne vulgaris är den allvarliga formen av akne och kan kräva behandling från en läkare. I acne vulgaris, finnar bildar under huden och bildar inte whiteheads.

Elektrisk ström för Acne

Du kan hitta befrielse från acne genom tillämpning av en svag elektrisk ström till din drabbade områdena under en ansiktsbehandling. Högfrekvent ström appliceras med en ansiktsbehandling elektrod. Hög frekvens betyder inte den elektriska strömmen är stark, hänvisat till våglängden av den elektriska strömmen används. Högfrekventa elektriska strömmen har antibakteriella egenskaper som hjälper till att döda de bakterier som kan orsaka akne. Det främjar också omsättning och som kan hjälpa till att befria din hud av bakterier som påverkas av denna behandling. Frekvensen av elektriska skönhetsbehandlingar beror på svårighetsgraden av ditt tillstånd och råd från din läkare

Tillämpningen av elektriska skönhetsbehandlingar

Under en ansiktsbehandling, kommer att en tekniker rengöra ansiktet och sedan tillämpa en liten glaselektrod direkt till de områden i ansiktet som har akne fläckar. Den glass elektroden avger ett högfrekvent elektrisk ström. Denna ansökan görs i mer än fem minuter. Efter ansökan av den elektriska strömmen, kommer att teknikern fortsätta med din ansiktsbehandling. Vanligtvis kan en mask för fet hud tillämpas och tas bort. Efter masken, får en sammandragande tillämpas. Det sista steget i din ansiktsbehandling kan vara en akne lotion och oljefri fuktighetskräm. At-Home HF-enheter är tillgängliga. Dessa användning blå ljus strålar ensam eller med en lokal behandling appliceras på huden. Dessa at-home enheter använder inte faktiska högfrekvent elektrisk ström, men hög frekvens ljus strålar. Tillverkarna av dessa enheter hävdar att du kan se en 70 procent minskning av akne inom fyra till åtta veckor efter början behandling.

Fördelarna med elektriska skönhetsbehandlingar för Acne

I samband med en läkares omsorg, kan tillämpningen av högfrekvent elektrisk ström under ansiktsbehandlingar eller användning av en at-home enhet förbättra hudens utseende. Minskning av pustler och papler ses i flesta människor inom ett par veckor av behandling.