mynewspapers.net

Elefant-tema baby shower idéer

Elefant-tema baby shower idéer


Fyllda elefanter har knubbig runda funktioner och en mjuk konsistens som gör dem en söt tillägg till en baby plantskola eller leksak samling. Varför inte planera en baby shower belyser dessa attribut, med rosa, blå, grön eller grå elefanter? Fokusera på ett specifikt tema från en klassisk elefant tecknad, eller dekorera med en allmän elefant filmtema.

Disney Dumbo dusch

Planera en baby shower med Disney Dumbo som huvudperson. Beställa en tårta med Dumbo i centrum och baby skallror, block och leksaker runt kanten. Hitta Dumbo ballonger, tallrikar, muggar, servetter och andra dekorationer. Placera Dumbo mjukdjur på nutid och mat borden och hänga en flygande Dumbo. Placera Dumbo figurer i mitten av en frukt eller grönsak tallrik och vid mat bordet.

Cirkus elefanter

Planera en cirkus elefant baby shower för mother-to-be. Beställ en ark tårta med ett cirkustält och utför elefanter. Alternativt placera små plast cirkus elefanter på toppen av kakan. Visa inramade bilder av cirkus elefanter göra stunts runt i rummet. Leta efter färgglada röda och vita ballonger för att simulera färger ett cirkustält. Har cirkus elefant cookies vid mat bordet och placera cirkus elefanter på tabellen pris. Sätta partiet favörer som choklad elefanter i popcorn cirkus väskor.

Elefanter med rosa rosetter

Kasta en baby shower skylta elefanter med rosa rosetter för en mamma med en flicka. Beställa en tårta med Ätbara rosa rosetter runt gränsen och en bild av en elefant iklädd en rosa rosett i mitten. Göra muffins prydd med Ätbara rosa rosetter och små ätbara elefanter på toppen. Servera gästerna choklad-omfattas jordgubbar och andra bär doppade i rosa choklad. Köp rosa och vita ballonger och elefant-tema tallrikar, servetter och koppar.

Blå och choklad elefanter

Vara värd för en baby shower med blå och choklad elefanter för en mamma med en liten pojke. Klippa ut blå och bruna elefanter från kortpapp och tejpa dem på väggen som dekoration. Använd Schabloner eller rita elefanter freehand och skär dem. Har blå och choklad ballonger och andra elefant inredning. Servera små choklad elefanter på mat bordet, tillsammans med finger smörgåsar och andra rätter. Beställa en tårta eller cupcakes med dekorativa blå och bruna elefanter på toppar.