mynewspapers.net

Elefant Baby Shower idéer

Elefant Baby Shower idéer


En mother-to-be med gåvor och lyckönskningar för hennes snart-till-vara paket av glädje dusch med en baby shower. Om du letar efter en oväntad tema för dusch, överväga att använda en elefant tema. Elefanter är kända för att vara bra mödrar till sina avkommor och du kan använda detta tema som ett exempel för att visa kärlek gästen om ära och hennes barn kommer att dela.

Inbjudningar

Skicka ut inbjudningar att ger gästerna en inblick på vad som väntar på duschen. Elefant-formade inbjudningar eller inbjudningar som har en mamma och en baby elefant är idealiska. Innehåller en smart titel på inbjudan, som "(Infoga mor-till-vara 's namn) väntar en liten jordnöt." Inkludera detaljerna och all relevant information om händelsen på inbjudningar.

Decor

Eftersom många elefanter kallar djungeln deras hem, är det passande för att slå platsen till en djungel fylld med elefanter. Drapera gröna crepe papper serpentiner längs taket, längs ryggen över stolar och bordsskivor att skapa utseendet av vinstockar. Visa bilder av stora träd på väggarna i utrymmet och ta in falska eller riktiga växter, såsom ormbunkar eller bananplantor, i stora urnor och ställa dem på golvet. Blås upp bilder av elefanter och hänga dem på väggarna. Använda plysch elefanter som dekorativa accenter och Visa elefant formade folie ballonger runt utrymmet.

Som önskar väl

En som önskar väl är vanligtvis en brännpunkt för en baby shower och dess avsikt är att hålla små gåvor och polletter som kommer att vara bra för barnet. För en elefant-tema baby shower är en elefant-tema som också ett passande val. För en genomarbetad önskar well, köpa en prefabricerad elefant-formade vagn eller har en gjord och fyll den med små gåvor. mamma kan använda gåvor och vagnen kan användas av barnet. En annan söt, ännu mer diskret alternativ är att köpa en vanlig vagn och använda schabloner för att måla elefanter runt den.

Tårta

En annan nyckelfaktor på en baby shower är kakan för denna dusch, en elefant-tema kaka är ett måste. Har ritat bilder av elefanter på en ark tårta med grädde, eller Använd ätbara papper att överföra en bild av en bild på tårtan. Du kan också ha en tårta formad som en elefant. Välj beroende på vilket alternativ som fungerar bäst för dig och glöm inte att ha en söt känslor skrivit över kakan med glasyr, som "Duscha dig med bra önskningar" eller "Välkomna en ny liten jordnöt."