mynewspapers.net

Ekorre Repellent ingredienser

Ekorre Repellent ingredienser


Ekorrar kan vara en olägenhet för många husägare, invaderar vindar och tugga genom ledningar, eller festa på fågel frö eller landskapsplanering växter. Många kommersiella ekorre avskräckningsmedel innehåller välbekanta ingredienser som arbetar för att avskräcka ekorrar från ett hem eller trädgård. Vissa människor föredrar att göra hemlagad ekorren myggmedel med liknande ingredienser.

Ammoniak

Ammoniak har en stark lukt som kan avskräcka ekorrar och andra djur. Vissa kommersiella ekorre avskräckningsmedel innehåller små mängder ammoniak. Colorado är vintergröna djur skyddande League (EAPL) föreslår blötläggning trasor i ammoniak och placera dem i områden där ekorrar är oönskade. Ammoniak-indränkt trasor fungerar bäst på platser som vindar, där lukten kommer inte att störa människor. Ammoniak bör hållas utom räckhåll för barn.

Varm paprika

Varm paprika är en annan ingrediens i kommersiella ekorre avskräckningsmedel. Capsicum på paprika irriterar ekorrar, således avskräcka dem från ett område. För att hålla ekorrar från utomhus växter, föreslår exterminator Rick Steinau blanda en liten flaska chilisås med en gallon vatten och en tesked av diskmedel och besprutning lösningen på växter. Lösningen måste återanvändas efter regn eller vattning. Fågelvänner kan använda varm paprika för att hålla ekorrar av fågelholkar. Även äta varm paprika är obekväm för ekorrar, påverkas fåglar inte av capsicum. Skaparna av Hare-mindre djur repellent hävdar deras pepparspray kan sprayas direkt på foderautomater och fågel frö att avskräcka ekorrar utan att orsaka skada för fåglar.

Naturliga oljor

Vissa trädgårdsmästare använda ekorre avskräckande medel som innehåller oljor av många olika växter som tros motverka ekorrar. Dessa oljor ger ett naturligt alternativ till hårdare avskräckningsmedel. Garden Naturals gör en ekorre repellent spray som kombinerar het pepparsås med oljor från vitlök, lök, persilja, basilika, timjan, koriander, kummin, senap, rosmarin, apelsiner och citroner. Företaget hävdar denna blandning av oljor avvisar inte bara ekorrar, men också rådjur, kanin och växt-förstöra insekter.

Malkulor

Några villaägare har framgång avskräcka ekorrar med malkulor. EAPL föreslår fylla en strumpa med malkulor och placera det i området där ekorrar blir destruktiv. Malkulor innehålla kemiska bekämpningsmedel och är skadliga för barn, fåglar och hushåll sällskapsdjur om ingested. Det är bäst att använda malkulor i områden som är helt oåtkomlig för små barn och djur.

Predator urin

Olika kommersiella ekorre avskräckningsmedel använda torkade eller flytande urin från naturliga ekorre rovdjur, oftast coyotes, för att skrämma ekorrar. Ekorrar luktar urin, tror att ett rovdjur är nära och ledighet. Djurens urin är säkert att använda runt barn och husdjur. Många trädgårdsarbete affärer och plantskolor säljer koncentrerad predator urin.