mynewspapers.net

Ekologiska strumpor för barn

Ekologiska strumpor för barn


Många föräldrar är mycket miljömedvetna och vill uppfostra sina barn på samma sätt. Inte bara vill de mat och produkter de köper är bra för miljön, de vill att de ska vara friska till sina barn. Ekologiska kläder är en växande marknad, och det finns många märken av ekologiska strumpor att välja mellan. Ekologiska märken, eller organiska versioner av vanliga märken, kan hittas på de flesta butiker. Om du är intresserad av ekologiska strumpor, finns det flera märken som erbjuder dem.

Robeez Eco ekologiska strumpor

Robeez är ett populärt företag som är en division av Stride Rite Corporation. Robeez säljer ekologiskt tyg skor, samt strumpor tillverkade av högkvalitativ ekologisk bomull. Från och med sommaren 2011 sälja sina strumpor för ca £6 för en förpackning med tre. Strumporna finns i både pojke och flicka färger som är utformade för att matcha sina skor.

Maggie's Organics

Maggie är en rättvis handel klädföretag som strävar efter att sälja kläder tillverkade av miljömässigt hållbara material. De erbjuder ett komplett sortiment av strumpor för hela familjen, inklusive barn och spädbarn. Maggies ekologiska strumpor är tillverkade av bomull eller ull, och finns i flera olika styckningsdelar. Det finns också tie-dye strumpor till salu för alla åldrar.

Bamboosa ekologiska strumpor

Bamboosa säljer strumpor gjord av bambu fibrer för alla åldrar. Viskos från bambu används för att göra deras mjuk, stretchig och ventilerande strumpor. Tyget som Bamboosa använder är fria från formaldehyd och klor, och deras strumpor kommer i en mängd färger, inklusive rosa, blå och kön neutrala färger. Strumporna är prisvärd och tillgänglig från bolagets hemsida och andra ekologiska leverantörer.

Organiska ämnen strumpor

Organiska ämnen är en Co-Op America godkänd grön verksamhet, och de säljer ofärgade ekologisk Bomullsstrumpor. De erbjuder endast strumpor för flickor och pojkar, inte för spädbarn, och eftersom deras produkter inte är färgade är de endast tillgängliga i cream, brun, grön eller flerfärgad. Organiska ämnen har inte online-beställning från deras hemsida, men deras produkter kan köpas från flera olika online-återförsäljare.

Jefferies ekologiska strumpor

Jefferies har ett stort lager av ekologiska strumpor för alla åldrar som finns att köpa från deras egen hemsida och många andra stora online-butiker. Sina strumpor är tillverkade av certifierad ekologisk bomull och plaggen innehåller inga växtgifter, bekämpningsmedel eller syntetiska gödningsmedel. Jefferies har en mängd olika färger och strumpa typer för kunder att köpa.