mynewspapers.net

Egyptiska vapen för barn

Egyptiska vapen för barn


Forntida egyptiska warriors sprang in strid, skjuter pilar från vagnar dragna av hästar. Fotsoldater skyddades av sköldar, men endast de viktigaste soldaterna bar brons pansar. Pil och båge var det främsta vapnet i den egyptiska armén, även om de hade många andra att välja mellan. Göra enkla rekvisita till tillbehör en egyptisk soldat kostym för en part eller teater produktion.

Spjut

Häststridsvagnar bar brons-tippas spjut att använda när de sprang ut pilarna så inte fanns de kvar försvarslösa. Några långa spjut var också kastas som spjut och används för jakt stora djur, som lions. Gör en falsk spjut genom att limma ett spjut huvud skär från papp till en träpinne eller bambu sockerrör. Skär två identiska bitar av kartong och limma dem tillsammans med stången hålls stadigt på plats mellan dem. Måla spjut huvudet bronsfärgad.

Sköld

Soldater bar långa sköldar gjorda av läder och trä för att skydda sig i strid. Skär en sköld form från en stor pappkartong. Göra det pekade på toppen och fyrkant längst ned. Måla den i neutrala färger och dekorera med egyptiska hieroglyfer målade i svart. Titta på bilder på nätet för inspiration. Tejpa en referens till den bakre delen av skölden så barnet enkelt kan bära den.

Pil och båge

Pil och båge var det mest viktigt vapnet i forntida Egypten. Pilbågar var gjorda av trä och hade strängar gjorda av växt fiber. Det tog en hel del styrka och många års praxis att bli en bra bågskytt. Bågskyttar skulle skicka duschar av pilar på sina fiender. Göra en låtsas pil och båge från en flexibel gren. Skär en skåra i varje ände av grenen och knyt på en längd av strängen. Göra pilar från långa tunna kvistar. Skär pilen huvuden från craft skum och limma dem mot ena änden av varje pil. Limma ljusa färgade fjädrar till andra änden.

Mace

Maces användes i forntida Egypten. De var trä klubbar med tunga huvuden formad som en disk. Maces var en symbol för makt eftersom krigare krävs enorm styrka att svänga dem. Göra en låtsas mace med en stor skumplast bollen limmade till ena änden av en trä filial eller stick. Karva minnet så det är smidigt. Har en vuxen göra ett hål i plast skum infoga stick in och limma fast den på plats. Måla skumplast bollen svart.

Varning

Låtsas vapen är uteslutande avsedda för användning som rekvisita. Kasta aldrig, skjuta eller sikta dem på andra människor, även i lek, som du kan orsaka oavsiktlig skada.