mynewspapers.net

Egenskapen överföring till familjen

Egenskapen överföring till familjen


Överlåtelse innebär överföring av egendom och måste legaliseras genom att utarbeta en gärning. Även när du är relaterade till vem du kommer att överföra egenskapen att, du måste följa korrekta förfaranden för att se till att egenskapen överförs lagligt. En advokat bör utarbeta en gärning och gärningen bör förmedla som tar emot titeln, exakt vilken egendom kommer att framföras, och vem ska underteckna handlingen. Bestämma vad händer med kvarlåtenskap innehavarnas gärning och titel kommer att bero på vilken typ av garanti ska kopplas till dådet. Dådet måste kvalificeras som en garanti deed eller en quitclaim gärning.

Instruktioner

• Välj fastigheter advokat.

• Fastställa om det kommer att vara en garanti deed eller quitclaim gärning. En garanti deed används om du har titeln på den egendom som du planerar att överföra den till din släkting. En quitclaim gärning används om du inte håller en bra titel till egenskapen som du har intresse.

• Ange om det ska vara en gemensam hyresrätt eller en hyresrätt gemensamt. En gemensam hyresrätt används om det finns flera släktingar som du överför egenskapen att. Om och när en dör, skall fastigheten gå till överlevande hyresgästen. Om en hyresrätt gemensamt väljs, intresset för egenskapen är överförda till överlevanden om en hyresgäst (eller i detta fall relativa) dör.

• Registrera dådet i länet där fastigheten är belägen. Gärningen bör registreras på county brännarens office, land registry office eller registrar av titlar. Genom att handlingen registrerats, är det registrerat och erkänns av lagen. Detta avslutar överföringen av egenskapen till din släkting.