mynewspapers.net

Eftermiddag fest buffé meny idéerPlanera en meny för en eftermiddag part kan vara en svår uppgift. Med lite förberedelse och forskning, kan att skapa en meny för att behaga en mängd olika smaker och festligheter dock vara en vind. Planera för cirka 5 procent mer mat än antalet förväntade deltagare. Ta hänsyn till eventuella matallergier eller preferenser, som veganer eller glutenallergiker. När du har dessa essentials ur vägen, kan du börja planera för måltiden.

Cheesy kyckling gryta

Ett tyngre alternativ för en sen eftermiddagsbuffé består av en kyckling gryta med vatten kastanjer, champinjoner, selleri och rostade mandlar i krämig sås toppas med smält cheddarost och franska stekt lök som huvudrätten. Smårätter att koppla ihop med grytan är gröna bönor och maskros sallad med hackad mandel och italiensk dressing. Erbjuder en mängd frukt tårtor till efterrätt.

Parmesan Dijon kyckling

Parmesan Dijon kyckling är gjord av benfria kycklingbröst doppade i dijonsenap och vitt vin sås, skorvig med rutinerade panko ströbröd och parmesanost. Smårätter är ångad broccoli och ris pilaff. Erbjuder en mängd olika bita storlek cheesecakes till efterrätt.

Finger mackor och spenatsallad

Finger smörgåsar, såsom gurka te smörgåsar, ägg sallad smörgåsar, eller lunch kött och ost, göra för stor middagstid fest mat. Par detta lätt lunch med en kastade spenat toppad med färska jordgubbar, hårdkokta ägg, krutonger och hallon vinägrett. Linje med finger livsmedel tema, erbjuder brownies och kakor till efterrätt.

Ljus jägarens kyckling

Jägarens kyckling är en populär buffé post av benfria kycklingbröst sauterade med champinjoner och tomater i vitt vin minskning. Krossad röd hud potatis blandad med inslag av pepparrot och gräddfil och Prince Edward blandning grönsaker (bönor, gula bönor och minimorötter) kompletterar kycklingen väl. För att avsluta festen, erbjuder diverse två-bite bakverk, som choklad hallon brownies, citron barer och cookies.