mynewspapers.net

Effekterna av mobbning i gymnasieeleverMobbning är en vanlig företeelse i skolan: American Academy of barn och vuxen psykiatri (AACAP) påstår att ungefär hälften av alla studenter är mobbad under deras akademiska karriär medan webbplatsen StopBullying.gov rapporterar att 56 procent av studenterna har personligen bevittnat mobbning i skolan. Typerna av mobbning är varierande, från verbala fysiska. Attacker kan äga rum var som helst, från cyberrymden till lunchrum. Sådana besvärande fakta kan leda till många försvagande effekterna av mobbning i gymnasieelever.

Fattiga skolprestationerMobbning leder till dåliga skolprestationer alla. Sekreteraren av utbildning Arne Duncan konstaterar att mobbning "kan störa en miljö som främjar lärande." Mobbade elever fokuserar på att undvika deras plågoandar, inte på skolarbetet. Mobbarna koncentrera sig på att undvika myndighet med fokus på deras nästa attack. Andra studenter oroa de kan vara offer nästa. De kan också rapportera missbruk, som är en betydande beslut för studenter att överväga. Slutligen, lärare tillbringa tid skydda och rapportering mobbning situationer, snarare än undervisning, som leder till minskade lärotid.

Lämnar skolan

Enligt StopBullying.gov är tonåringar som trakasseras och de som vittnar attacker mer sannolikt att missa, hoppa över eller hoppa av skolan. Gymnasieelever är gamla nog att hitta transport från skolan. De kan också låtsas sjukdomar eller förfalska ursäkt anteckningar. High school-elever har olika lärare för varje klass, så de kan lämna lite i förväg. Tonåringar kan i slutändan registrera sig skolan permanent. Elever lämnar skolan som en form av självförsvar.

Dåligt uppförande

Inte bara är mobbning en form av dåligt uppförande, skapar det också en övergripande fientlig miljö. Skolmiljön blir en där utskällning, knuffande, trycka och sprider sig ryktet är vanligt. Mobbning förhindrar en atmosfär av säkerhet och förtroende. i stället agera studenterna ut att testa gränser och bli accepterade genom dåligt uppförande. Dessutom enligt StopBullying.gov kan elever under trakasserier förväntas reagera på ett våldsamt sätt, ibland missköter av frustration eller för hämnd.

Självmord

AACAP rapporterar att vissa offer för mobbning självmordsförsök snarare än uthärda fortsatta trakasserier och övergrepp. En del av mobbning är sänka offrets självkänsla och orsaka skada. Den mest extrema konsekvensen är för ett offer att begå självmord. Även när mobbningen slutar, kan effekterna pågå i år. enligt StopBullying.gov är vuxna som var mobbad i Ungdom tre gånger mer benägna att ha självmordstankar.