mynewspapers.net

Effekterna av Magnetism för Bean växter

Effekterna av Magnetism för Bean växter


Magneter locka vissa metaller, utöva en attraktiv eller motbjudande kraft på andra magneter och inverkar på elektriska ledare och sökvägen av elektriskt laddade partiklar färdas i ledigt utrymme. Magneter och fälten de skapar också inverka på växter, både i utsäde och under växternas tillväxt och utveckling. En studie från 2007 av taiwanesiska forskare visade att när bean växter var utsatta för högre nivåer av statiska magnetfält, växterna växte större och snabbare än utan magnetfälten vid varmare temperaturer.

Hur frön växa

Planterade frön växa med groddar skjuter upp och rötter går ner oavsett utsädets placering i marken. Forskarna tror att växternas rötter växa in mot gravitationen och de flesta stammar växa mot ljuset, finns det spekulationer att starka magnetfält har ännu starkare effekt genom att påskynda deras tillväxt. Det finns spekulationer att jordens magnetfält gynna växter genom att skapa ett elektromagnetiskt fält runt anläggningen som orsakar anläggningen för att växa längre och snabbare.

Magnetiska behandling av frön

Fadern av modern biomagnetics, Dr. Albert Roy Davies, fick patent 1950 för magnetiskt behandling av frön för att stimulera växters tillväxt. Magnetiska behandling av fröna före sådd kan spendera 30 till 50 procent mindre på fröet, som grobarhet priser stiga avsevärt genom att öka proteinhalten och förbättra hastigheten på tillväxten. Magnetiska behandling av frön ger också en tidigare mognad av skörden. Processen för magnetising fröet och miljön leder till större, friskare och snabbare växande växter, bönor.

Magnetiserade vatten

Experiment visar att magneter minska ytspänningen i vattnet och skapar en optimal miljö för roten absorption. Vattnet utsätts för magneter innehåller mindre molekyler, vilket gör dem lättare att absorbera för både människor och växter. Magnetising vatten stimulerar mineral absorption, som hjälper växter växa längre och starkare. Magnetising vatten kan också minska mängden vatten krävs för bevattning av ökande bevattnasolubilityens, att hjälpa lösa upp näringsämnen och hjälper till med inträngning av vatten och näringsämnen i växtceller.

Att främja optimal växtskydd

Magnetism fungerar som en förnybar energikälla som ökar tillväxten hos växter. Vetenskapliga etableringen av påverkan av magnetism på tillväxten hos växter inträffade för första gången 1862. Under den franska kemisten experiment upptäckte Louis Pasteur att jordens magnetfält hade en stimulerande effekt på jäsning. När trädgårdsmästare behandla frön och vatten med magnetiska vågor, använda växter energi när de växer, storlek, färg och Rock vitaliteten. Trädgårdsmästare kan nu använda magnetism i deras privata hem och trädgårdar för att främja optimal hälsa växter.