mynewspapers.net

Effekterna av för mycket alkohol i ansiktet

Effekterna av för mycket alkohol i ansiktet


Dricka alkohol i måttliga mängder kan vara en avkopplande aktivitet, särskilt roligt att de umgås med vänner efter en lång dag på jobbet. Alkohol i överskott, dock kan utlösa förödelse på din kropp. Långsiktiga effekter av alkohol är skrumplever, ökad risk för cancer och en ökad risk för högt blodtryck. Mer omedelbara risker inkluderar skönhet symtom, av vilka många dyker upp på i ditt ansikte.

Flushing

När man dricker, blir vissa människors ansikte röd. Detta spolas verkställer orsakas när överskott alkohol vidgar blodkärlen under huden. Några forskare hävdar också att det är ett tillstånd som kallas alkohol flush reaktion. Detta sker i människor som saknas eller är bristfällig i det enzym som kallas ALDH2. En person som tror hon har alkohol flush reaktion måste vara försiktiga när intag av alkohol, eftersom detta villkor är ansluten till en person att inte kunna bryta ner alkohol korrekt.

Torr hud

Alkohol har en urindrivande effekt på kroppen, vilket gör det en uttorkande ämnen. Ett sätt som dehydratisering visas på huden är i form av torr hud. Torr hud kan se fjällande och känner nästan vaxartad vid beröring. För torr hud kan dessutom leda till åldrande markörer som kråksparkar och andra fina linjer.

Uppsvälld

Vissa människor tycker att alkohol kan leda till svälla i ansiktet och på kroppen. Eftersom alkohol uttorkande, behåller kroppen vad vatten det har. Detta kommer att göra dina kinder ser svullna och ge intryck av tunga påsar under ögonen. För mycket alkohol i kombination med en allmän brist på sömn kan förvärra dessa symtom.

Hy

Alkoholens negativa effekter på levern slutändan lämpar sig för ditt ansikte tar på en "sjuklig" utseende. Leverns uppgift är i princip att ta bort gifter från kroppen, och om det är inriktad på att bryta ner alkohol, dessa toxiner då sitta bara i din kropp. Dessa gifter visar sig som fläckar, fläckar och en färglös hy.