mynewspapers.net

Effekterna av Borax och tvätt Soda på en septisk System

Effekterna av Borax och tvätt Soda på en septisk System


Borax och tvätt soda kan säkert införas till septisk systemet. Med hjälp av dem har ingen negativ effekt och kan hjälpa deodorise och underhålla systemet. Borax och tvätt soda används ofta för andra hushållsnära uppgifter.

Tvätt Soda

Tvätt soda är också känd som natriumkarbonat, som vanligtvis används för tvätt och som en AVHÄRDARE. Tvätt soda kombinerat med varmt vatten kan användas att rensa avlopp och toaletter genom att bryta ner fett och materiellt i avloppet att spola igenom dem.

Borax

Borax är också känd som natrium Borat eller tetraborate. Borax är ett naturligt skapade ämne, men det kan vara artificiellt skapade med andra ämnen. Borax används i många hushållskemikalier och kan även köpas som oförändrat pulver. Allmänt, borax är säkert att använda i septisk systemet och regelbunden användning av borax kan deodorise och rena toaletter, handfat och avlopp.

Andra användningsområden

Borax kan användas som bekämpningsmedel i hela hemmet i dess pulverform eller genom att konvertera det till en pasta eller spray. Borax kan också läggas till din tvätt cykeln att förbättra rengöring. Tvätt soda kan hjälpa ta bort fläckar och hårt vatten ringar från toaletter och runt avrinningsområden.