mynewspapers.net

Effekterna av bentonitlera i ansiktet

Effekterna av bentonitlera i ansiktet


Minska skador från fria radikaler, behandla pormaskar och minska akne med hjälp av bentonitlera. Bentonit är en mycket porös helande lera, som innehåller en negativ laddning och används för att absorbera gifter, exfolierar, öka cirkulationen och strama åt huden. Du kan hitta några bentonit lera märkt som "natrium bentonitlera" eller "kalcium bentonitlera." Kalcium bentonitlera rekommenderas för ansiktsbehandlingar.

Anti-aging effekter

Flera anti-ageing produkter innehåller bentonitlera. Den lera avgiftning egenskaper neutralisera fria radikaler som kan orsaka rynkor, åldersfläckar och hängiga. Den lera fin struktur exfolierar huden som uppmuntrar hud cell omsättning. Blanda en liten mängd vatten med bentonitlera att skapa en tjock blandning. Applicera blandningen på ansiktet och låt det torka i 10 till 15 minuter. Skölja leran bort. Din hy bör titta mer strålande och hud kommer kännas stramare. Följ mask behandling med en lättare fuktighetskräm.

Behandla Acne

Bentonitlera naturliga avgiftning och antibakteriella egenskaper dödar bakterier på huden som orsakar akne. Leran kan också läka och torka upp befintliga finnar snabbt. Försiktigt tvätta ansiktet med en blandning av bentonitlera och vatten att klargöra porerna och rena huden. Plats behandla finnar med lera av utspridda över en tjock blandning av lera och vatten på finnar och att låta leran torka på huden. Skölj ordentligt efteråt.

Rengör porer

Bentonitlera exfolierar huden, dra ut pormaskar och klargöra porerna. Häll en liten mängd lera i handflatan och dämpa lera med vatten. Försiktigt massera lera på ditt ansikte med en cirkelrörelse att rengöra och klargöra porerna. Porerna visas större när den är fylld med olja och smuts. Med hjälp av bentonitlera stöts bort olja och smuts, vilket gör att porerna ser mindre. Det kan ta några användningsområden under ett antal veckor för att ta bort djupa, envis pormaskar. Fin konsistens av lera också exfolierar huden, rengöring porer och avslöjar en mer strålande hy.