mynewspapers.net

Effekten av destillerat vatten på katten gräs

Effekten av destillerat vatten på katten gräs


Katt gräs är det talspråkligt namnger för spannmålsprodukter gräs, som havre och vete, som kattägare kan växa inomhus för deras felint vänner att knapra på. Katt gräs hjälper till att hålla katter borta från andra krukväxter, stöd i deras matsmältning, hjälper katter eliminerar hairballs och ger dem med fiber och näringsämnen som gynnar deras hälsa. Växande katt gräs är lätt, men med destillerat vatten kan stöd i anläggningen och fördelarna för din katt hälsa.

Krukväxter

Källor till kranvatten är klorerade/fluoriderat kommunala leveranser eller brunnsvatten, som ofta är svåra och innehåller mineraler på växter. Även om det hårt vattnet behandlas av en AVHÄRDARE, innehåller det höga halter av saltar, som hindrar växternas tillväxt och kan även döda växter. Kranvattnet är bra för vattning utomhus växter, där regnet tvättar bort de koncentrerade mineralerna från jorden, men den slutna miljön av krukväxter kommer att orsaka en extra koncentrerad uppbyggnaden av mineraler i deras jord. Med destillerat vatten för krukväxter undviker denna uppbyggnad av mineraler och låter katten gräset att blomstra.

Feline överklagande

Effekten av destillerat vatten på katten gräs


Utan en frisk källa gröna såsom katt gräs, får katter försöka knapra på din andra krukväxter. I bästa fall din andra växter kan förstöras, men i värsta fall din katt kan konsumera en växt som är giftiga eller jämn dödlig. Att hålla en källa till katt gräs tillgängliga för ditt husdjur hjälper till att undvika dessa problem. Ju hälsosammare katt gräset är, desto mer tilltalande blir det till att din katt. Med hjälp av destillerat vatten till vatten katt gräset hjälper till att se till att det visas aptitlig för din katt.

Källor

Effekten av destillerat vatten på katten gräs


Destillerat vatten kan köpas i gallon bartmannkrusen på någon affär. Hem destillatören i en 5-qt. bänkskiva storlek och större 10-galla storlekar kan köpas för mellan ca £162 och £780, vid tidpunkten för offentliggörandet. Om du använder en avfuktare, är vattnet som samlar i sin hink kammare också en bra källa av destillerat vatten. Om det inte är sura, kan du sätta kranvatten eller samla regnvatten i en hink och sedan lämna det utanför i två dagar så att klor och andra mineraler att avdunsta. Någon av dessa källor är idealiska för vattning din katt gräs.

Optimal vattning

Effekten av destillerat vatten på katten gräs


Rumstemperatur vatten är bäst för vattning din katt gräs. Vattna vid extrema temperaturer kan chocka din växtens rötter, skadas eller till och med döda den. Om vattnet är varmt eller kallt från att sitta utanför eller i en vattenkylare eller kylskåpet, låt det sitta inne i huset tills den når rumstemperatur innan vattning katt gräset.