mynewspapers.net

Eden växthusgaser instruktioner

Eden växthusgaser instruktioner


Vid montering av en Eden växthus, överväga plats, foundation och basmaterial förutom växthusgaser inramning och paneler. Det finns många alternativ och kombinationer för montering och förankring. Följa några enkla riktlinjer för bästa resultat i din Eden växthus.

Översikt över Eden växthus

Eden växthus, utformad för att vara hållbara och långvariga, kommer med en 12-årig standardramar garanti. Fönstret paneler klipp eller glida på plats för att möjliggöra enkel ersättare. Beroende på vilken stil, oavsett om du valt en fristående modell, eller en vindskydd modell, är placering och installation avgörande för framgång.

Läge

Innan du börjar monteringen processen måste lägga ut placeringen av ditt växthus. En del av din trädgård som tar emot minst sex timmars solljus, även under vintern, kommer att ge de bästa resultaten. För rektangulära modeller, ska långsidan helst köra öst till väst att maximera solexponering. Placera växthuset för vindskydd modeller, på den soliga sidan av byggnaden.

Baser och stiftelser

Det finns en skillnad mellan bas och grunden för ett växthus. Basen stöder bildrutan i växthuset; Stiftelsen ger golvet. Baserna bilda omkrets och kan konstrueras av behandlat virke 10 cm x 10 cm (4 inches av 4 inches), betongblock eller tegel. Växthusgaser utformningen kommer att sitta på denna bas, så det måste vara nivå. Kontrollera din monteringsanvisningarna för de exakta mått för din modell. En 1,8 av 2,4 m (6 av 8 fot) växthusgaser mäter inte exakt 1,8 av 2,4 m (6 av 8 fot). De faktiska dimensionerna varierar från modell till modell. En betongplatta grund rekommenderas starkt. Betongen kommer att fungera som en barriär och förhindra kylan tränga upp genom marken. Betong eller andra fasta golv, som trä, håller också växthuset snyggt. För en mer tillfällig golv, använda uteplatsen block, men notera att du kommer att behöva kontrollera ogräs. Eden motverkar användningen av bara marken som en grund för växthus. Exponerade jord kommer att främja ogräs tillväxt inne i växthuset, som sedan kan spridas till planteringar.

Generalförsamlingen

Följ ram församling instruktionerna för din modell. Mindre modellerna kan monteras bort basen och lyfts på plats med hjälp av andra. Annars montera din ram på plats så mycket som möjligt. Se till att ramen är raka och torget; 90 graders hörn av enmetad triangel kommer att se till att hörnen ordentligt kvadraten och redo för panelerna. Vid montering av vindskydd modell, infoga panelerna in mot byggnaden först, sedan arbeta din väg mot den bortre sidan. Antingen bild eller ClipArt växthuset paneler på plats; Kontrollera anvisningarna eftersom modellerna varierar.