mynewspapers.net

Dyra presenter till tonåring flickorKöpa en dyr present till en tonåring tjej i ditt liv, att fira en semester, sin födelsedag eller examen, en särskild prestation eller bara för att du vill att hon ska veta du tänker på henne. Om gåvan är bara från dig eller är en kollaborativ gåva från en grupp av familj eller vänner, bör den perfekta gåvan återspegla hennes personlighet, intressen och smak.

Elektronik

Ge din tonåring flicka en elektronisk anordning eller anordning som hon kan använda. En yngre tonåring som spelar & rsquo; t har en iPod eller MP3-spelare skulle sannolikt njuta av att få en. Den senaste och bästa mobilen är en annan gåva alternativ för en tonåring tjej. Inkludera skräddarsydda fall för telefonen, som omfattas av ädelstenar, för en extra speciell touch. Du kan också ge henne en ny digital kamera eller högupplöst videokamera om hon tycker om att fånga speciella ögonblick. En laptop är en annan dyr gåva alternativ för en tonåring tjej, särskilt om du väljer en ny modell laddad med den senaste tekniken.

Smink och smycken

En helg på en lyxig och exklusiv spa för din tonåring och några av hennes närmaste vänner kan vara en stor gåva. Också överväga att ge henne några high-end designer smink eller parfym. Du kan också boka henne en tid för en komplett makeover med en professionell make-up artist, som kan föreslå olika produkter som skulle komplettera hennes naturliga funktioner och hud. Anpassad eller personliga smycken är ett annat alternativ. Till exempel, ge henne en platinum diamond ring, örhängen eller ett tennis armband. Välj bitar som är hennes favorit metaller och ädelstenar.

Kläder

Exklusiva märkeskläder, som Gucci, Versace eller Prada, skulle fungera bra för en ung fashionista. Också överväga en shoppingrunda i New York City eller Paris. En designer handväskan är en annan artikel de flesta tonåring flickor skulle älska att få. Skura senaste tonåring eller kändis modetidningar, som "Teen Vogue," att upptäcka vilken väska är Hetast just nu. Få henne ett nytt par matchande skor att gå med sin nya outfit eller handväska.

Slätter, tåg och bilar

Få din tonåring en ny bil om hon & rsquo; s gamla nog att driva, eller kommer snart. Kom ihåg att välja en modell som hon kommer att njuta av körning. Om hon tycker om att utforska, överväga att ta henne och några av hennes vänner på en tåg resa över hela Europa. Boka lyxigt boende och påkostade resa. Du kan också flyga henne till hennes favorit stad för en weekend getaway. Tänk att få henne och hennes vänner sina egna hotellrum, eller bokar en high-end svit och skona ingen kostnad.