mynewspapers.net

Dusch stall avlopp läckor

Dusch stall avlopp läckor


När du märker först att avloppet i din duschkabin läckor vatten, måste du ta upp situationen så snabbt som möjligt. En dusch stall avlopp läcka kan leda till stora skador i hemmet, beroende på hur mycket vatten läcker och för hur länge läckan fortsätter innan du sätta fast den.

Skador Potential

En läckande dusch avlopp kommer att leda till skador i undergolvet och rummet under den om de lämnas utan reparation tillräckligt länge. Avloppet kan låta bara en liten dribbla ut varje gång någon använder duschen, men vattnet kommer att ansamlas i undergolvet då det kan leda till vattenskador på golvet reglarna som mögel tillväxt som kommer att försvaga golv bjälklag och potentiellt riskerar din hälsa. Läcker vatten från den dusch avlopp kan mätta taket nedan, så småningom förstör gips, och korta ut alla taklampor.

Gummipackningen

När du installerar en ny dusch avlopp, du inte bara koppla avloppet lappa till huvuddräneringsventilen röret ordentligt, men du också vidta andra åtgärder för att vatten inte läcker ner i undergolvet. Alla dusch avlopp kit kommer med en gummipackning som sitter mellan dusch pan botten och toppen av stuprör, hålla vatten från att läcka. Dusch avlopp lappa ni se inne i duschen sitter ovanpå duschkar. Några dusch avlopp uppställningar använder en Fästmuttern och en bricka förutom gummipackningen. Om gummipackningen och andra tätskikt enheter misslyckas, kommer de dusch avlopp läcka vatten.

Dränera borttagning

Du måste ta bort avloppet lappa från inne i duschen fixa läckorna. Du behöver inte ta bort stuprör från undergolvet. För att ta bort avloppet lappa från röret, kommer att du behöva övervinna försegla av PVC cement mellan två stycken. Med hjälp av ett par tång vrida avlopp lappa moturs ur stuprör skadar avlopp lappa. I stället infoga en avlopp nyckel och utöka det till storleken på avloppet stycke öppning. Du sedan klämma en skiftnyckel till toppen av nyckeln avlopp och vrida nyckeln moturs tills avlopp bitar skruva från stupröret.

Reparation

Med avlopp bit bort, måste du infoga fingret i stupröret nedan dusch golv och flytta den till sidan. Med röret flyttas åt sidan, kan du sedan dra ut gummipackningen och bricka och muttern från mellan stuprör och undersidan för den duschkar. Du måste ersätta gamla gummipackning, bricka och muttern med nya. När du sätter i ersättare, måste du flytta igen stuprör till sidan så att du har utrymme att arbeta. Återförslut avlopp lappa till stuprör genom att tillämpa PVC primer och sedan PVC cement på insidan av stuprör och utsidan av avloppet lappa. Tryck på avloppet bit tillbaka till stuprör, och använda en gummiklubba för att köra ner tills avlopp lappa är i jämnhöjd med dusch golv.