mynewspapers.net

Drycker som lyser i svart ljus

Drycker som lyser i svart ljus


Om du vill göra nästa fest mer minnesvärd, servera drycker som fånga av lysande under svart ljus. Kinin, en ingrediens i tonic vatten, tycks glöda med en kuslig blåaktigt ljus när sett under ett svart ljus. Alla drycker tonic vatten har en liknande effekt.

Kreativa sätt att göra drinkar glöd

Använda isbitar från tonic vatten gör att nästan alla drink att ta på en inre glöd. Isbitarna från tonic vatten smälter snabbare än vatten isbitar så ändra receptet på din isbitar kommer att göra dem längre. Blanda lika delar tonic vatten och vatten innan du fyller ice cube fack. Göra upp flera brickor med isbitar och lagra dem i en plastpåse i frysen fram till din fest.

Energidrycker som lyser

Servera energi drycker till dina vänner med transparent plastkoppar snarare än burkar. Några av de populära märken och smaker uppvisar en lysande glöd när den utsätts för UV-ljus. Färgerna är helt annorlunda än du kanske tror. Vissa smaker av Amp energidrycker och Monster lyser upp rummet när de utsätts för en svart ljus. Vitamininnehållet i dessa drycker kan orsaka glödande effekten. Du kan göra normala drinkar och slag lyser i mörkret genom att lägga till små mängder av vitamin B12. När det blandas med punsch, börjar det glöda svagt från belysning av svart ljus.

Alkoholhaltiga drycker

Någon alkoholhaltig dryck som normalt kräver tonic vatten kommer att lysa. Vodka, absint och blue Curacao uppvisar liknande glödande effekter i drycker. Andra kombinationer av ingredienser ta distinkta färger som är beroende på färgen på komponenterna i drycken. Några drink recept samtal för tillägg av en liten mängd karamellfärg att generera en viss färg till drycken. Några av de mer lysande mat färgämnen på marknaden glöd när de utsätts för en svart ljus. Att lägga till några droppar av en av dessa mat färgämnen kommer att orsaka din drink att glöda och intensitet beror på mängden karamellfärg lagt till.

Vitamindrycker och kosttillskott

Vitamin B1, B2, B3, B12 och klorofyll är några av de molekyler som lyser när den placeras under svart ljus. Det finns andra vitaminer och naturliga kosttillskott som också har denna egenskap. Många tillverkare har släppt vitamindrycker och hela mat dryck avsedd som kosttillskott för en normal kost. Dessa drycker glöd ofta.